• milja87

    Starta med bebisverkstan april -16

    Idag är jag SÅ SÅ glad så det bara pirrar i kroppen! Vi ska börja försöka få barn med start i april nästa år! Jag har längtat och längtat och nästan tjatat i 1,5 års tid och nu äntligen har jag och min sambo bestämt oss för när vi ska börja försöka!

    Jag fyller 29 nästa år och min fästman blir 31.

    Vi är båda relativt hälsosamma och normalviktiga men kan må ännu bättre av att motionera mer och stressa mindre. Och äta ännu mer avocado och broccoli

    Och så tänkte jag börja äta folsyra redan nu.

    Jag slutade med minipiller för 9 månader sen (mådde dåligt) och har nu en normal cykel.

    Är det någon som också planerar att börja försöka nästa år som vill följas åt?

  • Svar på tråden Starta med bebisverkstan april -16
  • makeeverydaycount

    Mensen dök upp för några dagar sen, kommer ha äl runt den 27e.. Drygt två veckor kvar nu!  Jag har hamnat i en riktig nervös/fjärilar i magen-grej..Det jag väntat på såå länge nu är ju för f-n nu!! Det är nu det börjar! Shit alltså..Kommer det ta tid? Kommer jag va preggo om några veckor? Hur ska det gå? Det är verkligen spännande!

    Jag har några puckar att hantera om det tar sig på en gång..Familjeträffar, fest, resa..Som innefattar förväntningar på alkohol..och jag som är så dålig på att hålla minen! Haha! Kan ju mycket väl ta tid det är jag medveten om..Men alla dessa tankar som snurrar.. Är jag ensam?!? :) 

  • milja87

    Fick min mens idag. Blev såklart besviken, men igår fick jag veta att jag ska gå från att flyga inom Europa till att flyga till USA (är flygvärdinna)

    Det har varit en dröm länge. Livet är bra konstigt ibland. Har iaf kommit fram till att jag ska göra det ett litet tag innan vi fortsätter försöka bli med barn.

    Och jag har fått grönt ljus av mannen att köpa söta små amerikanska barnsaker/kläder (OM jag springer på nått oemotståndligt i New York, Chicago, osv) I can live with that ??

  • lizkan
    Emmask skrev 2016-04-16 10:14:23 följande:

    Såg detta i en annan tråd


    och jag läste någonstans att morgonurin är bäst för att det är mest koncentrerat? haha ja, det är inte lätt att hålla koll! jag forsätter så här tills mensen kommer och sen provar jag att ta på annan tid på dygnet nästa månad! tack snälla för tipset!
  • FlyffyUnicorn
    Jag skulle behöva lite tips. Tog ut p-staven 18 februari, hade mens 19-22 Mars, starkt positivt ägglossningstest den 7 april och enligt rekommendationerna som medföljer har man oftast äl dagen efter det är som starkast så då hade jag äl den 8 april. Jag har ingen aning om min naturliga cykel eftersom jag alltid gått på preventivmedel, först piller och sen staven i ett år. Hur ska jag tänka? när skulle ni ha börjat testa för graviditet och när ska jag ge upp och börja samla krafter inför nästa försök om ni förstår vad jag menar? Man vill ju bara veta! så jobbigt, som jag skrivit tidigare här någonstans har jag tidigare råkat ut för utomkvedshavandeskap så det är ju nervöst denna gång tycker jag :(
  • Fizzybubble

    Jag är på ÄL +5 så får vänta 4 dagar till minst innan test..

    Har du inte provat testa än? När ska du göra de?

  • PMEH

    Jag har precis haft mens och äl är om ca en vecka. Håller tummarna för er andra :)

  • lizkan
    Fizzybubble skrev 2016-04-27 09:44:16 följande:

    Jag är på ÄL +5 så får vänta 4 dagar till minst innan test..

    Har du inte provat testa än? När ska du göra de?


    Nej, jag har inte vågat testa än! Sambon och jag jobbar om varandra den här veckan så vi har sagt att vi ska testa på lördag om jag inte har fått mens då! :D
Svar på tråden Starta med bebisverkstan april -16