• milja87

    Starta med bebisverkstan april -16

    Idag är jag SÅ SÅ glad så det bara pirrar i kroppen! Vi ska börja försöka få barn med start i april nästa år! Jag har längtat och längtat och nästan tjatat i 1,5 års tid och nu äntligen har jag och min sambo bestämt oss för när vi ska börja försöka!

    Jag fyller 29 nästa år och min fästman blir 31.

    Vi är båda relativt hälsosamma och normalviktiga men kan må ännu bättre av att motionera mer och stressa mindre. Och äta ännu mer avocado och broccoli

    Och så tänkte jag börja äta folsyra redan nu.

    Jag slutade med minipiller för 9 månader sen (mådde dåligt) och har nu en normal cykel.

    Är det någon som också planerar att börja försöka nästa år som vill följas åt?

  • Svar på tråden Starta med bebisverkstan april -16
  • Bäbiiiis
    milja87 skrev 2016-04-11 23:28:07 följande:

    Åh det låter frestande att testa typ nu för otåliga mig. Men har bestämt mig för att vänta lite till... Fick du starkt pluss då på äl+10?

    Min sambo fyller år i veckan så jag kanske testar då eller så väntar jag till Bim på söndag

    Jag veeet att vi inte missade äl nu i april, jag hade alla tecken så frågan är hur stor chans hade VI, där och då..Blir tokig på att det är omöjligt att svara på den frågan


    Jo jag plussade ganska tydligt då faktiskt fast kanske inte superstarkt.

    Håller verkligen tummarna för er!
  • Verro

    Försöker lägga upp en bild... Fick en stegring på ÄL stickan... Redan?! Kan detta verkligen vara möjligt??

  • L7089

    Hej! Jag hoppar med in i tråden här. Min sambo har nu (äntligen ????) sagt att han vill skaffa barn. Jag slutade med mina mini-piller igår!

    Så spännande! ????

  • lizkan

    Det här är första gången vi försöker och jag håller på och försöker hitta ÄL. Det första testet gjorde jag i söndags (10 april) och det högra gjorde jag idag (13 april). Jag tycker att sträcket på första bilden är mycket tydligare än det idag men alla test däremellan har varit mycket mindre tydliga.

    Hur är det för er andra? Varierar tydligheten innan eller blir det starkare för varje dag ni närmar er ÄL?

  • milja87

    Äl+14 idag. Två dagar kvar till bim och jag har fortfarande inte testat. Har tre tester hemma och det kliiar i fingrarna...
    Brösten ömmar om jag trycker på dem och jag börjar gråta för ingenting. Tempen är fortfarande hög och vissa av mina kläder känns väldigt obekväma.

    Annars har jag inga tecken. Har ställt in mig på att få mens...

  • Oktober23
    milja87 skrev 2016-04-15 13:24:57 följande:

    Äl+14 idag. Två dagar kvar till bim och jag har fortfarande inte testat. Har tre tester hemma och det kliiar i fingrarna...

    Brösten ömmar om jag trycker på dem och jag börjar gråta för ingenting. Tempen är fortfarande hög och vissa av mina kläder känns väldigt obekväma.

    Annars har jag inga tecken. Har ställt in mig på att få mens...


    Ta ett test! Det hade varit kul och se ett pluss
  • Bäbiiiis
    Emmask skrev 2016-04-11 21:39:06 följande:

    Jag undrar om ni kan ge mig perspektiv på detta med att få barn i slutet av året. Mina vänner har rått oss att vänta vänta vänta en månad men är det så väldigt viktigt? Råkade.... Nej hade medvetet oskyddat sex idag vid äl trots att vi bestämt att vänta. Nu sitter jag här och funderar på om vi varit dumma. Hade extremt lätt att bli gravida förra gången. Hjälp mig få perspektiv?


    Jag hade själv samma funderingar förut innan mensen kom men kom då fram till att det inte är så tokigt att fylla i december. Förlossningsavdelningarna är ju troligtvis inte lika fulla så större chans att få föda där man vill. Inte alltid så dumt att vara yngst i klassen heller. Man kanske "kommer undan" med lite mer liksom när man är minstingen ;) Jag känner flera som t.o.m. gick i skolan med de som var ett år äldre och det har gått jättebra. Utvecklats till tuffa duktiga personer och inte haft det svårare i skolan för det. Tycker man det är tråkigt att fylla år nära jul kan man ju fira halvårsfödelsedagar på sommaren som komplement kanske.
Svar på tråden Starta med bebisverkstan april -16