Inlägg från: Anonym (Töntigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Töntigt)

    Varför sån hysteri över "Live your age"?

    Det ser bara desperat och töntigt ut med folk i 40-50 års åldern som klär sig som 14 åringar och som tror att det ser bra ut till deras rynkor, Men för all del, om det inte stör dig att vara stans samtalsämne så kör på!

  • Anonym (Töntigt)
    Tow2Mater skrev 2015-10-05 00:51:06 följande:
    Men 20-30 åringar som klär sig som 14 går bra..?
    20 kan vara okej för hjärnan är inte fullt utvecklad men över 25, nej tack!
  • Anonym (Töntigt)
    HäckHäxan skrev 2015-10-05 01:06:08 följande:
    Finns det någon vettig vuxen människa alls som vill se ut som en fjortis.

    Har du sett hur de ser ut, mjukisbrallor sittande på halva röven, klackskor till det eller några stövlar eller stövletter med byxan instoppad i dem. Smink som en mask runt ansiktet men en klart tydlig linje som markerar skillnaden mellan ansiktet hals, öron och ansiktet hårfästet ect. Ögonbryn fulla av brunkräm, massor av mascara eller bara eyeliner och ingen mascara. Eller som sagt mascara men ingen färg på ögonbrynen och så något ljus läppstift eller läppglans alternativt idominsalva på läpparna eller inget alls vilket i sin tur ser lika retarded ut som ett ton mascara på fransarna men ingen färg på ögonbrynen.

    Jag har faktiskt aldrig sett någon äldre kvinna som ser ut sådär alls. Bor visserligen i en håla men om fjortis looken var något vanligt på 40 raggare så borde jag iaf ha sett någon sådan någon jävla gång tycker jag. Men nej det har aldrig hänt.

    Sen kan jag spontant känna att har folk ett så tråkigt liv att höjdpunkten för dem är att diskutera mina göranden och mitt utseende så bjuder jag på det rakt av faktiskt. Oavsett varför de vill slösa sin tid och energi på att snacka om mig. Så tänkte jag när jag var 14 och så tänker jag idag 21 år senare också.
    Vi bor i olika slags områden inser jag. Här är det Kors väskor och Ganttröjor, tajta rivna jeans osv som de unga springer runt i. Sen besöker de frisören ofta och sminket klarar de lika bra som vilken makeup artist som helst. Det dricks latte och hihias åt allt som kompisen säger. Själv tycker jag att det räcker med att de unga är sådana och jag vill verkligen inte ha deras stil själv.
Svar på tråden Varför sån hysteri över "Live your age"?