Inlägg från: Gert |Visa alla inlägg
  • Gert

    DÖ upphävd. Vad händer nu?

    Jag tror att alla DÖ-förespråkare sitter hemma och gråter nu och känner sig förlorade i sig själva. De hade lagt så stort hopp till denna odemokratiska uppgörelse genom att isolera Sveriges tredje största demokratiska parti.


    Give ´em Hell!
  • Gert

    Sen tror jag att åsiktspolisen kommer gå ännu hårdare fram i sin jakt på oliktänkande fria människor nu när deras drömuppgörelse gick i kras.


    Give ´em Hell!
  • Gert
    Världsmedborgare skrev 2015-10-10 12:01:21 följande:
    En upplösning av Alliansen och en S+M regering vill jag helst se, det borde kunna bli en bra politisk stabilitet, med mycket små politiska kast. Bra investeringsklimat helt enkelt.
    Det vill jag också se till en början. Då kan alla se att S och M driver i stort sätt samma politik och kvar står SD som det enskilt största oppositionspartiet och de kommer att ta ännu fler väljare från S och M.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-10-11 14:37:58 följande:
    Ja fy fan, jag bävar inför alla gnälltrådar som kommer att publiceras i ämnet här på FL.
    Alliansen kommer inte ens att vara en opposition, det har Anna Kinberg gjort klart. Fast det finns en majoritet i riksdagen som är emot regeringen så kommer alliansen fortfarande inte göra sin plikt till sina väljare. Folkets dom kommer att vara hård 2018!
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Världsmedborgare skrev 2015-10-11 14:53:36 följande:
    Vilken majoritet då? Finns det en majoritet mot, så är det ju bara för dom att rösta efter eget huvud och visa sin vilja.
    Det finns en majoritet i Sveriges riksdag som säger att regeringens politik är skadlig för Sverige. Men det är bara ett parti som vill stoppa regeringens politik, medan de andra fyra partierna släpper genom den skadliga politiken som de själva ser det som.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Världsmedborgare skrev 2015-10-11 15:18:36 följande:
    Finns det en majoritet av politiker i Sveriges Riksdag som tycker så, så är det bara att använda sig av den majoriteten, det finns inget som hindrar dom mer än dom själva.
    Det är ju vad jag menar. Alliansen gör inte sitt jobb och sviker sina väljare genom att inte fälla regeringen. Det är bara SD som inte sviker sina väljare.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Världsmedborgare skrev 2015-10-11 17:14:42 följande:

    Vad jag inte förstår, är hur du vet om den där "majoriteten", när inte ens dom i riksdagshuset eller Alliansen själva, verkar veta om att den finns?


    Jag vet om den där majoriteten eftersom jag kan mattematik. Alliansen och SD uppgår till drygt 52% i riksdagen, alltså en majoritet, och både alliansen och SD säger att regeringens politik är skadlig för Sverige, men det är bara SD som är villiga att fälla regeringen.

    SD = Walk the talk. Alliansen = Talk the walk.
    Give ´em Hell!
Svar på tråden DÖ upphävd. Vad händer nu?