Inlägg från: Anonym (självplågare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (självplågare)

    Hur går man vidare?

    En större samling självplågare får man ju leta efter...

  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-12 17:46:06 följande:

    Jag är ingen självplågare, vi var tillsammans över 25 år och detta är mannen i mitt liv och mina barn pappa. Jag älskar honom och hoppas.


    Hoppas på vad? Fler svek?
    Du älskar honom, jätteromantiskt... tyvärr verkar han inte älska dig
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-13 10:43:59 följande:

    Jag gav honom allt när han kom tillbaka (dock inte innan pga mycket som hände) o det inte bara för hans skull utan även för min skull, jag njöt av sexet vi hade o vi gjorde sånt som inte vi gjort på alla år vi var gifta.
    Och den kvinnan hon kontaktar mej för att kolla vad han gör och om han hjälper mej och frågar också om vi knullat viket vi har, hon verkar inte lita på honom till 100%.
    Att han varit otrogen det ansvaret bär han själv. Men jag tror att vi kan få det bra igen. 


    Du resonerar väldigt sjukt, du hänger upp ditt liv på en man som inte är värd ett piss, du blundar för hans beteende och lägger skulden på den andra kvinnan, du inser inte ditt värde utan nöjer dig med vad som helst, din självkänsla är obefintlig. Inte för att vara taskig men antingen är du ett troll eller så har du har allvarliga problem och borde söka hjälp för det på riktigt.

    Du kommer aldrig bli lycklig med de problemen, oavsett vilken man du väljer
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-13 11:21:16 följande:

    Jag är inget troll o hjälp har jag, tror inte den som inte känner mej vet vad stark jag är.
    Jag är starkare än vad han är.
    Tror att han behöver skaffa hjälp och om man tittar på lyxfällan så är det bara en spott i havet mot dom skulderna han har dragit på sig o detta för att köpa den andra som inte nöjer sig med vad som helst och jag vill inte att hon fortsätter att kontakta mej med sina frågor, det är inte jag som kontaktar henne och ja jag har sagt ifrån.


    Stark? 
    Att tråna efter en man som behandlar dig som skit och tro att bara man särar på benen då och då så kommer han tillbaka är inte att vara stark, det är att vara svag och nöja sig med vilket skit som helst. Men är det så du vill leva så.... 
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-13 12:08:57 följande:
    Har du varit med om otrohet efter ett långt äktenskap tänkte så att du kan sätta dej in i detta?

    Jag har växt som människa av allt jag gått igenom och bara blivit starkare o starkare men faktum är att jag älskar honom trots det han gjort...
    Jamendåså då är ju allt jättebra, fortsätt så, du verkar ju må jättebra av det
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-13 13:15:07 följande:

    Man kan vara stark men ändå må dåligt över situationer, det var inte jag som gjort fel och det är inte jag som skaffade någon annan...Det jag har kvar är barnen och mitt hopp om att allt ska lösa sig.


    Ja du är jättestark eller nåt...
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (Stålkvinnan) skrev 2015-10-13 13:44:38 följande:
    Jamen faktiskt. Hon står utmärkt pall också för dina hånfulla kommentarer, håller fast vid sin åsikt utan att få något medhåll och står för att hon älskar sin man trots att han burit sig åt som en skit, hon gör som HON vill trots omvärldens fördömanden.
    Hur definierar du styrka?
    Jag definierar det Anonym(g) gör som självskadebeteende, att låta sig trampas av andra och känna stolthet över det är inte styrka, det är oförmåga att kunna stå upp för sig själv och rationalisera bort sin egen svaghet och oförmåga att kunna ta sig vidare för sig själv genom att intala sig själv att det är styrka.

    Styrka är att stå upp för sig själv och inte låta sig bli nertrampad av andra, styrka är att kunna inse sina egna brister och göra något åt det, styrka är att själv styra över sitt liv och inte hänga upp sitt liv på andra. Styrka är att kunna resa sig efter att man blivit illa behandlad inte att lägga sig platt och ta skiten som den kommer. Styrka är att kunna lämna ett destruktiv förhållande bakom sig och söka något bättre inte att nöja sig med vilket skit som helst.

    Hur definierar du styrka?
  • Anonym (självplågare)
    Anonym (g) skrev 2015-10-13 15:25:50 följande:

    När man går igenom svårigheter och beslutar sig för att inte ger upp det är styrka för mej.


    Problemet är att du tror att det är du som avgör ert förhållandes framtid, det är det inte, man är två om ett förhållande och båda måste vilja det, han har medvetet valt den andra kvinnan före dig och utnyttjar dig för sex, det enda han vill ha av dig är sex, den andra kvinnan väljer han att ha ett förhållande med. Det är bara du som inbillar dig att det är den andra kvinnan som styr honom som om han vore någon pryl utan egen vilja och det gör du för att du inte har styrkan att inse att han faktiskt valde bort dig, du ägnar dig åt alla möjliga försvarsmekanismer, du projicerar (lägger skulden på den andra kvinnan), du rationaliserar (intalar dig att låta sig bli utnyttjad är styrka) och förnekelse (du tror att det är dig han vill ha egentligen men att den andra kvinnan inte låter honom).

    Som sagt, du mår inte bra psykiskt, försvarsmekanismerna kickar in när man är oförmögen att hantera situationer, du kan kalla mig dum, elak eller vad du vill och fortsätta leva som du gör, men du kommer aldrig må bra på riktigt, du behöver hjälp med att ta dig ur din situation, bli starkare och börja inse ditt eget värde och det kommer du inte lyckas med genom att ljuga för dig själv. Du behöver professionell hjälp med det, du grejar inte det på egen hand.
Svar på tråden Hur går man vidare?