Inlägg från: Anonym (g) |Visa alla inlägg
  • Anonym (g)

    Hur går man vidare?

    Min exman hittade en annan kvinna på en dejtingsajt och det satt hårt inne för honom att erkänna o när han väl erkände ville han skiljas osv vi är skilda idag o han träffar den andra kvinnan men kallar mej för Älskling och säger mitt namn till henne osv så jag vet inte hur han tänker. Han vet att jag fortfarande är kär i honom och det är så jobbigt att inte känna sig älskad av honom, tror att om vi fortsatte så skulle vi kunna ha det bra för ett förhållande behöver inte vara slut för att man varit otrogen, det kan faktiskt bli starkare istället.  
    Vi får se hur det blir i framtiden om det blir vi och en familj igen för det är det jag hoppas på.

  • Anonym (g)

    Jag är ingen självplågare, vi var tillsammans över 25 år och detta är mannen i mitt liv och mina barn pappa. Jag älskar honom och hoppas.

  • Anonym (g)

    Hoppas verkligen inte på flera svek, han har försökt komma tillbaka till mej o familjen flera gånger men är tydligen hårt hållen av den han "dejtar" som förövrigt inte är svensk (är ej rasist men en sån kvinna som henne ska man passa sig för) så om han kommer ifrån henne har han fått sin läxa för livet, och jag har inte något kontrollbehov av honom utan vill ha villkorslös kärlek dock med 1 undantag o det är aldrig mera nån otrohet om han kommer tillbaka igen annars stänger jag dörren för honom omedelbart.

  • Anonym (g)

    Och om han inte hade känslor kvar för mej varför i sånna fall kalla mej älskling o henne för mitt namn?

  • Anonym (g)
    Anonym (Värdelös.) skrev 2015-10-12 22:25:01 följande:

    Försöker svara så gott jag kan.


    Tror du inte att det är så att han insåg att gräset inte är grönare på andra sidan?

    Har du försökt prata med honom och reda ut allt och har han sagt rakt ut att han vill tillbaka?

    Skulle du känna att du kan lita på honom igen. Det jag tänker är att om han verkligen inte ville ha sin nya så skulle han dumpa henne och inte stanna kvar i väntan på att hon skulle tröttna på honom.
    Kanske han märkt att gräset inte är grönare + att man måste vattna och sköta om det gräset också men jag vet inte.
    Han är otroligt konflikträdd så vi har inte pratat ut ordentligt, dom gångerna jag försökt prata med han så blir han sur, tror inte han mår så himla bra.
    O jag ja skulle lita på honom igen men det skulle ta lite tid att lita till 100%, jag känner honom så väl så jag ser när han ljuger och när det blir obekvämt för honom.
    Och för honom är närhet det som gäller så jag tror att han har kvar henne för just den biten även om hon som i detta fallet fortfarande är gift och det verkar som hon är en golddigger.
    Tror han är rädd och att han inte vet vad han ska göra.
  • Anonym (g)

    Jag gav honom allt när han kom tillbaka (dock inte innan pga mycket som hände) o det inte bara för hans skull utan även för min skull, jag njöt av sexet vi hade o vi gjorde sånt som inte vi gjort på alla år vi var gifta.
    Och den kvinnan hon kontaktar mej för att kolla vad han gör och om han hjälper mej och frågar också om vi knullat viket vi har, hon verkar inte lita på honom till 100%.
    Att han varit otrogen det ansvaret bär han själv. Men jag tror att vi kan få det bra igen. 

  • Anonym (g)

    Jag är inget troll o hjälp har jag, tror inte den som inte känner mej vet vad stark jag är.
    Jag är starkare än vad han är.
    Tror att han behöver skaffa hjälp och om man tittar på lyxfällan så är det bara en spott i havet mot dom skulderna han har dragit på sig o detta för att köpa den andra som inte nöjer sig med vad som helst och jag vill inte att hon fortsätter att kontakta mej med sina frågor, det är inte jag som kontaktar henne och ja jag har sagt ifrån.

  • Anonym (g)
    Anonym (självplågare) skrev 2015-10-13 12:01:57 följande:
    Stark? 
    Att tråna efter en man som behandlar dig som skit och tro att bara man särar på benen då och då så kommer han tillbaka är inte att vara stark, det är att vara svag och nöja sig med vilket skit som helst. Men är det så du vill leva så.... 
    Har du varit med om otrohet efter ett långt äktenskap tänkte så att du kan sätta dej in i detta?

    Jag har växt som människa av allt jag gått igenom och bara blivit starkare o starkare men faktum är att jag älskar honom trots det han gjort...
  • Anonym (g)

    Man kan vara stark men ändå må dåligt över situationer, det var inte jag som gjort fel och det är inte jag som skaffade någon annan...Det jag har kvar är barnen och mitt hopp om att allt ska lösa sig.

  • Anonym (g)
    Anonym (Stålkvinnan) skrev 2015-10-13 13:44:38 följande:
    Jamen faktiskt. Hon står utmärkt pall också för dina hånfulla kommentarer, håller fast vid sin åsikt utan att få något medhåll och står för att hon älskar sin man trots att han burit sig åt som en skit, hon gör som HON vill trots omvärldens fördömanden.
    Hur definierar du styrka?
    Tack
  • Anonym (g)

    När man går igenom svårigheter och beslutar sig för att inte ger upp det är styrka för mej.

  • Anonym (g)
    Anonym (självplågare) skrev 2015-10-13 15:41:35 följande:
    Problemet är att du tror att det är du som avgör ert förhållandes framtid, det är det inte, man är två om ett förhållande och båda måste vilja det, han har medvetet valt den andra kvinnan före dig och utnyttjar dig för sex, det enda han vill ha av dig är sex, den andra kvinnan väljer han att ha ett förhållande med. Det är bara du som inbillar dig att det är den andra kvinnan som styr honom som om han vore någon pryl utan egen vilja och det gör du för att du inte har styrkan att inse att han faktiskt valde bort dig, du ägnar dig åt alla möjliga försvarsmekanismer, du projicerar (lägger skulden på den andra kvinnan), du rationaliserar (intalar dig att låta sig bli utnyttjad är styrka) och förnekelse (du tror att det är dig han vill ha egentligen men att den andra kvinnan inte låter honom).

    Som sagt, du mår inte bra psykiskt, försvarsmekanismerna kickar in när man är oförmögen att hantera situationer, du kan kalla mig dum, elak eller vad du vill och fortsätta leva som du gör, men du kommer aldrig må bra på riktigt, du behöver hjälp med att ta dig ur din situation, bli starkare och börja inse ditt eget värde och det kommer du inte lyckas med genom att ljuga för dig själv. Du behöver professionell hjälp med det, du grejar inte det på egen hand.
    Nej jag tror inte att jag ensam kan avgöra hur det blir mellan oss i framtiden för båda måste vilja, han har själv sagt att det bästa som kan hända är att han kommer tillbaka till mej och vår familj men jag styr inte honom.
    Jo han har valt denna nya kvinna nu men har sagt att han inte är kär i henne (detta sa han spontant) Och jag inbillar mej inte om den nya kvinnan för det hon gjort är såpass mycket hemskheter så det är anmält.
    Och jag har sex med honom för att jag vill och han tvingar mej inte till det + jag har levt med honom så länge så jag känner honom utan o innan.
    Och jag har hjälp, har ett helt nätverk omkring mej.
    Jag tänker inte låta mej tryckas ner av vad du skrivit.
  • Anonym (g)

    Har allt satt ner foten så jag nöjer mej inte med att få några smulor så om han vill ha mej tillbaka så kommer han att få visa det, även våra barn har satt ner foten (dom är så vuxna så dom har listat ut och kollat upp på egen hand och fått höra en massa lögner från hans sida så dom vill inte se honom nu).
    Undrar ibland på hur han kan må när inte barnen, hans föräldrar och andra inte vill umgås eller vistas där han är. 

  • Anonym (g)

    Det svåra i detta är att jag fortfarande älskar honom. Min magkänsla säger mej att vi inte är klara med varandra.
    Och rädd för att vara ensam är jag inte, det har jag varit länge (pga hans jobb) så för mej är det inte ensamheten som är jobbig.

Svar på tråden Hur går man vidare?