Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Tålamod med ny partner?

    Vet inte (har inte träffat någon som har pratat om det) om jag hade haft tålamod med det.

    Visst har vi våra komplex, men om komplexet blir en sak som man måste ha tålamod med, då är det inte mannen för mig (sedan spelar det ingen roll om det är snoppen, hårfästet, fötter eller vad som, det är att man har ett komplex som man förväntar sig att ens partner ska ha tålamod med som är oattraktivt).

    Jag har aldrig varit intresserad av det perfekta utseendet. Men jag tycker det är attraktivt med en man som trivs med sig själv, trots skavanker.

  • sextiotalist
    Anonym (mottaglig!) skrev 2015-10-13 13:34:43 följande:

    Tackar för de ärliga svaren....
    Den gängse uppfattningen så här långt verkar vara att "damaged goods" inte står högt i kurs...
    Köper det rakt av, även om det är tungt att bli reklamerad....Glad
    Förstår helt om man inte vill "jobba" med någon man bara träffat under några månader...

    I detta fall finns det dock redan attraktion och oron verkar inte märkas eller i alla fall inte påverka den negativt.
    Ämnet har inte tagits upp ännu (av någon...överhuvudtaget). Av tidigare svar tolkar jag att det inte under några omständigheter bör tas upp heller. Det blir  lite av ett moment 22....ska jag vara öppen med hur jag känner och kanske hitta en lösning med hjälp av att kommunicera eller ska jag hålla det för mig själv och bara uppfattas som lite stel vid sex... och med stor sannolikhet även uppfattas som en dålig älskare....

    Anses man som oförbätterlig om man hamnat i en jobbig situation...gäller det oavsett vad som orsakar den låga självkänslan eller dåliga självförtroendet?


    Vet inte vad du avser med dameged goods?
    Det jag förväntar mig är att man accepterar sina skavanker och inte lägger bördan på att ens partner ska fixa en.
    Har man problem med självkänsla (för det är ju det som är grunden, alla har komplex, men för vissa är de komplexen) så får man arbeta med den istället, inte lägga över det på sin partner.

    Men just när det gäller mannens organ, så spelar det nog ingen roll att kvinnor gång på gång påpekar att för en majoritet med kvinnor så spelar det ingen roll, det verkar räcka med att mannen inbillar sig att kvinnan hittar på så är de där igen.
    Så just när det gäller män med komplex för sin "lilla" (som med all sannolkhet befinner sig inom normalspannet) så spelar de i en egen liga. De verkar (utifrån de trådarna jag läst) vara ett med sitt komplex och det är väldigt, väldigt oattraktivt.
    Och ju mer trådar av den sorten jag läser, så kommer jag nog, om jag mot all förmodan blir singel igen, lägga benen på ryggen och springa långt om en potentiell partner tar upp frågan om storleken. För utifrån det jag läst, så verkar men med snoppkomplex vara obotliga, sorry, men det är intrycket man får
Svar på tråden Tålamod med ny partner?