• Tom Araya

    Tålamod med ny partner?

    j a d e skrev 2015-10-13 12:29:20 följande:

    Sådana män intresserar mig inte över huvud taget. Jag har inget intresse av att lära andra människor självkänsla och personlig mognad. Så mitt svar är alltså att en sådan man inte kommer särskilt långt med mig då kukångest, irrationella komplex och osäkerhet fungerar avtändande för mig. En del män behöver inse och begripa att framgången inte sitter i kukens storlek. Omåttligt tröttsamt ämne.


    ....och i förhållande till trådstartens berättelse avslöjar du det så snabbt att det inte blir fortsatta dejter eller ni hamnar i säng? Jag är i så fall väldigt nyfiken på hur, kan du berätta?
  • Tom Araya
    j a d e skrev 2015-10-13 13:05:17 följande:
    Nu får du nog förtydliga din fråga. Vad är det jag avslöjar? Män med irrationell kuknoja brukar inte kunna dölja det, det är alltså ingenting som man plötsligt får veta efter en längre tid.
    Läs vad TS skriver och berätta hur och när du hade avslöjat "kuknoja" i ett fall som TS?
  • Tom Araya
    j a d e skrev 2015-10-13 13:40:07 följande:
    Tja du. De flesta, i detta fallet jag, brukar prata om sex även innan och efter att jag har sex med någon. Det skulle inte komma som en surprise att detta är ett komplex alltså och det intresserar mig helt enkelt föga. Men allting är möjligen inte fullt så kategoriskt, det viktigaste är väl inställningen mannen själv har.
    I ditt första inlägg antydde du en sådan säkerhet att inte ödsla någon tid att man undrar ifall du har någon slags detektor, för utefter vad TS berättar om sig själv kan det kanske ta ett tag innan det blir uppenbart, framförallt innan sex.
  • Tom Araya
    j a d e skrev 2015-10-13 13:48:45 följande:
    Ja jag har en detektor
    ...du menar den där som tjuter för fullt bara jag ser ditt nick?! Flört
Svar på tråden Tålamod med ny partner?