Inlägg från: Anonym (mottaglig!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mottaglig!)

    Tålamod med ny partner?

    Det raljeras en del här på FL över män med låg självkänsla p.g.a. storleksångest.
    Nedsättande kommentarer typ att det är barnsligt, patetiskt och att män som är så mesiga att dom ens reflekterar över att inte duga lika gärna kan sluta ha sex.
     
    Att man tröttnat på en del extrema debattörer (ni vet vilka det är...) är dock helt förståeligt. Tyvärr förstör dom med sina extrema åsikter och sjuka kvinnosyn för oss "vanliga" män som vill ha och uppskattar råd och uppmuntran...

    För dom flesta män som bekymrar sig över detta handlar det om att man vill känna att man kan tillfredsställa sin kvinna och att kunna njuta tillsammans. Det handlar inte om att man måste vara störst, bäst och vackrast och få napp på BC.

    Nu till min fråga.... 
    Ni kvinnor som träffat en ny partner med oro över storleken på sin kuk, har ni tålamod med det?
    Förutsättningen är att ni dejtat ett tag och att ni verkligen gillar mannen. Allt annat fungerar bra och denna oro märks endast av vid sex. Mannen ifråga är mottaglig, öppen och resonabel (m.a.o. han är inte helt uppslukad av detta utan är en normal, välfungerande och trevlig kille som har blivit lite stukad av en tidigare erfarenhet).

    Ni som har tålamod, hur gör ni för att få mannen att slappna av och få honom på bättre tankar?
    Kanske finns det någon med en "success story"...som nu har ett bra förhållande med ett hett sexliv, berätta, hur gjorde ni?

  • Svar på tråden Tålamod med ny partner?
  • Anonym (mottaglig!)

    Tackar för de ärliga svaren....
    Den gängse uppfattningen så här långt verkar vara att "damaged goods" inte står högt i kurs...
    Köper det rakt av, även om det är tungt att bli reklamerad....Glad
    Förstår helt om man inte vill "jobba" med någon man bara träffat under några månader...

    I detta fall finns det dock redan attraktion och oron verkar inte märkas eller i alla fall inte påverka den negativt.
    Ämnet har inte tagits upp ännu (av någon...överhuvudtaget). Av tidigare svar tolkar jag att det inte under några omständigheter bör tas upp heller. Det blir  lite av ett moment 22....ska jag vara öppen med hur jag känner och kanske hitta en lösning med hjälp av att kommunicera eller ska jag hålla det för mig själv och bara uppfattas som lite stel vid sex... och med stor sannolikhet även uppfattas som en dålig älskare....

    Anses man som oförbätterlig om man hamnat i en jobbig situation...gäller det oavsett vad som orsakar den låga självkänslan eller dåliga självförtroendet?

  • Anonym (mottaglig!)

    Tack igen! för flera fina inläggSolig

    HäckHäxan...tar åt mig av dina fina exempelGlad

    Kan tillägga att i mitt fall beror nog min oro lika mycket på att jag är ganska oerfaren (trots att jag är...vuxenObestämd).
    Har bara varit med två kvinnor innan denna. Båda dessa har varit längre förhållanden men tyvärr med ganska lite sex. Det första dock med ett välfungerande sexliv (trots låg frekvens) där jag inte hade någon oro eller tankar på att jag inte dög. Det andra tyvärr inte bra, närmast destruktivt.....det hann förstöra min självkänsla och mitt självförtroende när det gäller sex innan jag tog mig ur det...

    Egentligen kanske inte storleken är huvudproblemet för mig (har väl svenssonstandard skulle jag tro...) men oron har satt sig där pga att jag helt förminskades som älskare i tidigare relationen (värdelös teknik, värdelös storlek mm.). Får väl jobba på min självkänsla och även min tillit till kvinnan jag träffar...att hon är med mig, hela mig för att hon vill det. Hon ska inte behöva lida för något någon annan gjort...

    Haha...kanske får omformulera frågan....
    Ni kvinnor som träffar en ny partner som inte är så erfaren (trots att han är typ trettitolv)...har ni tålamod med det?
    Förutsättningen är att ni dejtat ett tag och att du verkligen gillar mannen.
    Han gillar sex, är nyfiken, öppen och lyhörd. Älskar att både ge och få njutning med hela kroppenFlört

Svar på tråden Tålamod med ny partner?