Inlägg från: Sommarmalva |Visa alla inlägg
  • Sommarmalva

    Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?

    Längtan efter nr 4 skrev 2015-11-29 16:43:00 följande:
    Va gulligt att du frågar.. Jo ja har.pratat med han o de va inga som helst problem... ;)

    Men vi känner inte jätte stress då lillan trots allt endast är 6 månader denna vecka som kommer. Men blir de så blir... :)
    Spännande! Då får vi se hur det blir då. Själv hade jag enligt appen bim nu i helgen men fortfarande ingen mens i sikte. Hoppas hoppas hoppas!
  • Sommarmalva

    Kunde inte hålla mig utan testade i morse. Plussade!!! Nu är våran fyra äntligen påväg! Fast vill inte riktigt ta ut all lycka nu eftersom den förra slutade i missfall. Man ska aldrig ta nåt för givet men nu tusan, nu ska det väl ändå bli en bebis!

  • Sommarmalva
    Miss Maria skrev 2015-11-30 16:27:52 följande:
    Men åh grattis! Hur långt innan bim testad du?
    Jag visste inte riktigt när bim var eftersom jag bara haft en mens efter mitt missfall. Hade ingen aning om hur lång cykel jag hade men gick efter att det var en månad sedan nu som jag hade mens sist. Hade egentligen tänkt vänta lite eftersom jag inte ville bli besviken men det blev ett starkt streck
  • Sommarmalva
    5blir6 skrev 2015-11-24 23:20:01 följande:

    Nu vet jag inte vad som händer här hemma. Trodde vi hade bestämt oss för en 4:a men vi var överens om att börja jobba på det i mars. Använder inget skydd men kör någorlunda den säkra metoden. Min man vet att vi ibland har haft det lite mysigt nära inpå ägglossningen men det är inget som verkar "störa" honom. Här om dagen pratade vi om "framtiden" och då kändes det som om vi inte var riktigt på samma linje.... Pratade lite lätt om det och det är inte det han säger nej och absolut inte vill men det är inte heller så att han säger ett Ja rakt ut. Måste prata ordentligt om det, ska bara hitta ett bra läge :)


    Hur går det? Har ni pratat om det? Hur kommer det sig att ni tänkt vänta till just mars? Lite nyfiken bara
  • Sommarmalva
    Längtan efter nr 4 skrev 2015-12-24 05:22:42 följande:

    Bim på lördag och plussade nog idag.

    Har mått lätt illa de senaste dagarna och har även testat varje dag sen i måndags och då har de varit tokblankt men idag så dyker det upp ett svagt streck. Fick ändra färg på bildeb för plastglaset missvisar det jag ser i verkligheten på bilden


    Grattis! Vad spännande. Då väntar vi bägge två nummer fyra! Härligt!
  • Sommarmalva
    Längtan efter nr 4 skrev 2015-12-25 16:02:21 följande:

    Har svårt att inse att jag plussade igår. Är så rädd att mensen ska komma i morgon. O även rädd va andra ska säga om denna 4:a


    Har du fått några hintar om vad andra tycker om fyra barn eller varför oroar du dig över det? Jag har bara tagit för givet att alla är glada för vår skull även om än lite överraskade. Varför skulle det vara värre att skaffa en fyra? Strunta i vad andra tycker. Ni ska ju få glädjen i ett fjärde barn.
  • Sommarmalva
    Längtan efter nr 4 skrev 2015-12-29 08:35:46 följande:
    Min syster har 6 barn o släkten/familjen har inte varit så glada i de. O ja har alltid fått höra blir inte som din syster.

    Därför tycker ja de är jobbigt.

    Men berättade för min mamma igår o hon tog de bra vilket va skönt.
    Va skönt att hon tog det bra. Förstår inte bara hur man kan säga så om sina barn, att blinkande som din syster?! Din mamma/pappa borde väl bli glad över alla barnbarn kan jag tycka.
  • Sommarmalva
    Längtan efter nr 4 skrev 2015-12-29 12:58:41 följande:
    Va inte mina mamma som sa så utan min mormor o de har hon alltid sagt.. Men dw sårar mig så mkt.

    Visst min mamma tyckte väl att vi kunde vänta men nu blev de ibte så.
    Ah ok. Kan inte vata kul för din syster heller att höra. Varför tyckte hon ni skulle väntat?
  • Sommarmalva
    5blir6 skrev 2015-12-29 13:02:07 följande:

    Hade äl den 25-26/12. Har sedan i söndags haft lite molande värk till och från. Normalt brukar det vara sparsamt med flytningar efter äl men sedan i går har jag ganska mycket genomskinliga lite sega flytningar. Mådde lite illa i morse innan jag gick upp. Trots att det är väldigt tidigt så hoppas jag ju så klart att det är några symptom på graviditet men förhoppningarna är ändå låga om man ska vara realistisk. 4 dagar efter äl är nog knappt troligt att man känner av några symptom... Hur går det för er andra?


    Lycka till! Håller tummarna!
    Jag är nu gravid i v.9. Eller går faktiskt in i 10 i morgon slog mig just
    Mår ganska skit! Illamående hela dagarna, trött och absolut inget tålamod... Vilket inte funkar så bra ihop med tre ungar och jullov sitter nu med migrän och försöker natta en övertrött 5 åring.... Men men... Ska inte klaga. Jag är ju gravid!
  • Sommarmalva
    Loncelot skrev 2015-12-30 20:13:21 följande:

    Hej alla

    Hoppar in här ja med, har 2 döttrar och en son födda -15,-12,-11, hade bim i söndags men inget plus än o ingen mens, konstigt då den kommit på klockslaget varje månad sen 6månader tillbaka...


    Välkommen hit!
    Då borde det nog bli plus snart låter det som lycka till!
Svar på tråden Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?