Inlägg från: Sommarmalva |Visa alla inlägg
  • Sommarmalva

    Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?

    Hoppar in här jag med. Är 36 år och har barn födda 04, 07, och -10. Fick missfall i september så nu försöker vi igen.

  • Sommarmalva

    Vi har väl inte riktigt börjat på riktigt vi heller. Hade tänkt vänta på första mensen efter missfallet för att det då är lättare att veta när man blir gravid, men vi kunde inte riktigt hålla oss, utan det blev mys en kväll
    Jag tänker inte alls på vad andra tycker! Fast jag vet och tar för givet att alla jag känner skulle bli glada för vår skull. Det blev de ju sist, fast då blev det ju inget barn

  • Sommarmalva

    Jag är 36 och min sambo 35. Jag har redan två barn som fyller i oktober så jag vill gärna lyckas ganska omgående för att det inte ska bli en tredje i oktober

  • Sommarmalva
    tovalisa skrev 2015-10-18 15:21:46 följande:
    Usch! Jag tänker utgå från att folk blir glada, och blir de inte det så får jag väl ignorera dem. Men ja, jag kan verkligen tänka mej vilka lustiga onliners folk kanske kan känna ett behov av att häva ur sej ... Både min man ocjh jag tar verkligen föräldraskapet på största allvar, och satsar väldigt mycket på vår familj, så jag tror inte att folk egentligen blir så förvånade - om det nu blir en till, det är ju bara nåt jag sitter här och tar för givet eftersom jag har haft lätt för att bli gravid tidigare.

    Håller ni andra alltså på med verkstad för fullt? Vi har tänkt vänta till ägglossningen i december. Skulle det ta sej direkt så hinner minstingen bli 25 månader då bebisen kommer. Det är i tätaste laget, men får lov att funka ifall det blir så. Vad har ni för erfarenhet av åldersskillnad mellan syskon?
    Känner som dig. Jag tar för givet att nära o kära blir glada för vår skull! De blev ju det nu i augusti men tyvärr slutade det i missfall känner dessutom precis som du att jag haft så lätt att bli gravid innan, lite farligt, för tänk om det inte blir något? Åldern ökar ju liksom.
  • Sommarmalva
    micjos skrev 2015-10-29 11:38:24 följande:

    Ingen bebis denna månad för oss. Men på't igen ????


    Inte här heller... November here we come!
  • Sommarmalva
    Miss Maria skrev 2015-11-01 22:39:12 följande:

    Mannen har bestämmt att han vill vänta några månader pga en sorg som jag går igenom just nu! Förlorade min bror för några veckor sen!

    Men hade ägglossning förra helgen typ 23 24 25 och vi myste lite men körde med avbrutet....

    Igår när jag vaknade va brösten jätteömma och tunga och fogarna gör väldigt ont (har haft väldiga problem med det under mina tidigare graviditeter och mellan dom) och tjejmagen känns konstig typ sticker lite i den och om jag lägger mig på magen så känns det som att den är svullen och lite i vägen...lite svårt att förklara... Känns lite konstigt om mensen redan är på g liksom!?


    Beklagar sorgen!
  • Sommarmalva

    Hur går det för er här inne? Nu inväntar jag bim som ska komma till helgen tror jag. Skitnervös och är inställd på att det inte blir nåt denna månad heller eftersom jag inte lyckades hitta min ÄL hoppas nu på mirakel att vi lyckades ändå.

  • Sommarmalva
    Ludde123 skrev 2015-11-04 08:10:00 följande:

    Hej! Jag 36, min man 37, har sedan tidigare tre barn, 02, 04 och 09. Jag har ett tag haft känslan och längtan att bli gravid och utöka familjen med ett litet pyre. Nu är vi där.... Plussade i förrgår .


    Grattis! Hur går det? Hur mår du?
  • Sommarmalva
    Längtan efter nr 4 skrev 2015-11-05 12:24:10 följande:

    Hej tjejer.

    Ja är 25 o min man 32 vi har barn födda -10,-13 & -15 o tro de eller ej så är ja så himla sugen på en 4 nu... Har dock inte sagt detta till mannen. Har ni något förslag på hur ja ska lägga fram de?

    Har ibte haft detta starka sug efter en till efter dom andra grav som denna gång. O då hade ja en jätte jobbig grav.


    Hur går det? Pratat med mannen än? Jag fick allt bearbeta min ett bra tag innan förslaget gick igenom
Svar på tråden Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?