Inlägg från: Luttiis |Visa alla inlägg
  • Luttiis

    BF juni/juli

    capy skrev 2015-11-07 15:27:08 följande:

    Strepsils kan man ta som gravid (dock inte mintsmaken). Zyx rekommenderas inte.


    Åh är det så, har honungssmaken här hemma men har skickat sambon för att köpa såna där som bedövar som man får ta men halsen börjar bli bättre nu faktiskt :)
  • Luttiis
    Y o L o skrev 2015-11-07 15:40:07 följande:

    Det finns en spray för halsen som heter Coldfri, den lindrar skönt. Ok som gravid. Krya på dig.


    Tack för tipset!

    Tack!
  • Luttiis

    Sambon har två pojkar sedan tidigare så vi hoppas på en liten flicka men självklart blir vi glada för vad vi än får, så länge vi för ett friskt barn så spelar inte könet någon roll egentligen :)

  • Luttiis
    En del av oss skrev 2015-11-08 12:59:51 följande:

    Jag tror det är kört för mig. Tempen gått ner 3 dar i rad, testet svagare symtom klingar av känner mig som vanligt och ska på inskrivning på torsdag utan att veta om bebis lever, mår så svindåligt och finns väl ingen chans att få ett vul och så är det för tidigt för den har stannat av alltså dött eller så ser man inget och då är man fortfarande oviss


    Usch, styrkekram till dig! Håller tummarna för att det går bra!
  • Luttiis

    Tänkte också köpa en sån bok men vill vänta lite! Idag har mina symptom försvunnit, inga ömmande bröst och ingen molvärk, är så rädd för missfall så jag funderar på att boka in ett vul i veckan om det finns tid. Självklart har jag googlat detta och några skriver att om brösten slutar ömma så är det tecken på missfall men har varken blödigt eller ont i magen, ni som tidigare har barn, är det normalt att känna symptom till och från? Går in i vecka 7 imorgon.

    Men så känns det som att jag måste sluta tänka så mycket, kan ju få missfall även efter ul som jag har inbokat 27 nov och ingen mår nog bra av att jag går runt och är orolig och stressad, sambon blir galen på mig här hemma!

  • Luttiis
    DLR skrev 2015-11-08 18:36:34 följande:

    Luttis, mina bröst har inte ömmat alls under denna graviditet. Och de symptomen försvann helt i vecka 6 på min förra grav.


    Okej! Skönt att höra, blir så nojig mest eftersom det ör symptom som jag har haft som försvinner! Molvärk får jag när jag ligger i fosterställning, eller med upptagna ben, kanske blir för lite plats då?
  • Luttiis
    DLR skrev 2015-11-08 18:52:48 följande:

    Tror inte det har med plats att göra riktigt. Jag t.ex tycker det är skönare i foster ställning, böjd rygg. Då försvinner smärtan i ländryggen som just nu är riktigt jobbig. Molvärk på magen kommer och går dagligen. Försöker som sagt inte tänka mycket pp det. Har VUL den 18/11 får väl veta mer då. Så ingen ide att nojja upp mig :)


    Ååh okej, nee jag får nog försöka sluta noja och tänka så mycket och bara leva i nuet, har ul på morgonen 27 nov men det är så sjukt långt dit men vet inte om jag tjänar något på ett vul i veckan, för att sluta noja liksom men sambon tycker jag ska sluta noja och bara ta dagarna som dom kommer och vänta till 27e, vill ju ha hans stöd i det här också och det är väl så att jag faktiskt oroar mig för mycket egentligen!
  • Luttiis
    En del av oss skrev 2015-11-08 19:12:11 följande:

    [quote=75976909][quote-nick]Luttiis skrev 2015-11-08 18:57:14 följande:[/quote-nick]

    Ååh okej, nee jag får nog försöka sluta noja och tänka så mycket och bara leva i nuet, har ul på morgonen 27 nov men det är så sjukt långt dit men vet inte om jag tjänar något på ett vul i veckan, för att sluta noja liksom men sambon tycker jag ska sluta noja och bara ta dagarna som dom kommer och vänta till 27e, vill ju ha hans stöd i det här också och det är väl så att jag faktiskt oroar mig för mycket egentligen!

    [/

    Undrar om han skulle nojja om barnet låg i hans mage. Lät för han att att säga. Min sambo är likadan och blir så ledsen när han tycker jag övernojjar då jag haft 9 missfall innan. Jag håller på och går under just nu.


    Nej jag menar det! Men han vill inte att jag ska gå runt och vara orolig och ledsen vilket jag förstår men han måste förstå att det här verkligen ör något jag vill och då kommer jag vara nojig! Kanske bokar in ett vul i veckan men om man inte ser något där, så kommer jag bli ännu mer nojig fram till 27 nov och det är inte heller speciellt bra!
  • Luttiis
    Y o L o skrev 2015-11-08 19:49:07 följande:

    Lugn o fin nu, låter helt normalt. Jag var lika nojjig första graviditeten, gjorde gravtest typ v 6 för att se om det fortfarande visade plus (vilket det såklart gjorde direkt) och ändå bokade jag privat ul i v 8 (som då sa att jag var i 7+4).

    Så nu denna gång är jag helt lugn även när jag känner mig totalt ogravid för det var så perioder förra gången med :)


    Och där kommer du igen med dina kloka ord! Jag skulle behöva ha dig sittandes på min axel så varje gång dumma tankar kommer upp i huvudet kan du putta bort dom!

    Tycker du att det är onödigt att boka in ett vul i veckan? Går in i vecka 7 då, borde jag istället vänta till mitt inbokade ul 27 nov ist? Då är jag i 8+4
  • Luttiis
    Y o L o skrev 2015-11-08 20:02:57 följande:

    Haha var rädd att jag var tjatig :)

    Ang ul eller vul, tror du att du får tid så snabbt då? Du har ju inget som tyder på MF så försök vara lugn tycker jag. Men samtidgt, been there liksom :) vet hur tankarna snurrar.


    Nej då! Jag behöver dina lugnande ord!:)

    Jag vet inte, kan jag få en tid i veckan för vul så kommer jag nog boka in det man annars väntar jag nog på mitt inbokade ul 27 nov. Ska berätta för familjen på lördag och det vore skönt att få det bekräftat att allt är okej, men jag vet inte, ett vul som inte visar det man vill stressar ju också upp en ännu mer liksom. Så himla svårt! :(
Svar på tråden BF juni/juli