Inlägg från: Phillippa |Visa alla inlägg
  • Phillippa

    Mamma gör fel.

    Jag tycker att du låter riktigt bortskämd ts! Visst hade jag som förälder kanske gett rummet åt mitt barn men hade jag själv varit barn hade jag aldrig krävt det. Jag hade inte ens gått med på det!

  • Phillippa

    Det är långt ifrån alla som har ett eget rum. Om du inte trivs så får du se till att lösa det hela på bästa sätt. Skaffa ett jobb på helgen och spara pengar så att du kan flytta så fort som möjligt. Själv var jag en obstinat tonåring som bodde själv i husvagn på en camping när det inte var iskallt ute ;).

  • Phillippa
    Lemt77 skrev 2015-11-15 08:47:36 följande:
    Men en tonåring vill inte och ska inte behöva dela rum med sin mamma!! Att flytta är inget gott råd att ge till en 15 åring. Mamman får sova i köket/soffan eller golvet. Var som helst men dottern ska kunna få ha rummet!
    Om det är så att mamman inte har möjlighet att skaffa större lägenhet pga dålig ekonomi så tycker jag nog att dottern antingen får vara nöjd eller ordna det bättre själv, om hon tror att hon kan det.
    Det bästa är så klart att hon bor kvar och att de pratar med varandra och kommer överens, kanske genom att dela av rummen?
Svar på tråden Mamma gör fel.