• Anonym (?)

    Vem av oss bör steriliseras?

    Kanske är helt ute men om ni båda är överens om sterilisering så varför inte göra det bägge två.

    Tror ni båda är rädda för att något ska förändras, tycker det är fel att begära att den ena ska acceptera det för att den andra är rädd för att något ska förandras eller att man kommer att ångra sig.

    Man ska nog inte tvinga någon till något som den inte vill, vilket kön den än har

  • Anonym (?)
    Anonym (Jill) skrev 2015-11-15 12:07:09 följande:

    Hur ska jag kunna veta det?

    Jag gav ett råd som garanterat fungerar.

    Inget annat.


    Fungerar nog bättre på kvinnor, har aldrig mött en kvinna som inte blivit sur och förbannad när hon fått ett nej till sex.
  • Anonym (?)
    Vem äger problemet skrev 2015-11-15 12:13:34 följande:

    HAN vill inte använda kondom för att HAN tycker att det förstör känslan? Låter som att det är HAN som bör göra ett ingrepp om nu sterilisering är nödvändigt.

    Han kanske kan prata med en terapeut? Att tillskriva en kondom så mycket betydelse för känslan tyder på att man har ett osunt förhållande till denna lilla tingest. Man trär på kondomen, sedan kör man vidare. Hur kan det vara ett så stort problem?


    Har du använt kondom?

    Vet inte varför man ska ifrågasätta sådant man inte vet något om.
  • Anonym (?)
    Vem äger problemet skrev 2015-11-15 12:54:17 följande:

    Jag utgår från det jag har hört av de som använder kondom. Det finns många som Inte anser det vara något större problem.


    Och andra anser att det är stora problem. Acceptera att alla tycker olika, precis som allt annat.
  • Anonym (?)

    [quote=76006219][quote-nick]Vem äger problemet skrev 2015-11-15 13:53:41 följande:[/quote-nick]Du har absolut rätt. Men varför ska TS sterilisera sig för att hennes man upplever att "känslan försvinner ". Varför ska kvinnan alltid vara problemlösare i en relation kvinna-man? När dessutom TS känner en dålig känsla inför att sterilisera sig undrar jag varför mannens "känsla" här anses viktigare att underhålla?

    Läs mina andra inlägg

  • Anonym (?)

    Avbrutet samlag?

    Killen ska inte klaga att sluta när det går för honom men att sluta när det går för tjejen... har gjort det en gång och hon blev inte glad, men killen ska inte klaga.

  • Anonym (?)
    Pluppen86 skrev 2015-11-27 19:51:28 följande:

    Det är så djävla intressant att utvecklingen går så sakta fram för manlig p-piller pga av biverkningarna (som är demsamma och tom lägre än de för vanliga p-piller!).

    Jag har mått så dåligt av p-piller och vägrar använda det eller liknande mer! Låg sexlust, finnar, hormonsvängningar med riktiga downs, fett hår och sköra slemhinnor- så inte nog med att suget på sex var lågt, det gjorde ont också!

    Och ändå så ses det som en självklarhet att vi tjejer ska knapra detta eftersom killar inte tycker det är lika skönt med gummi... Jösses, om jag någongpng får en son så ska jag fan lära honom empati och värdera andras hälsa och välmående precis lila mycket som hans eget! Varför tänker killar: JAG JAG JAG medan kvinnor tänker: VI VI VI? Vad gick fel hos männen?


    Bara kvinnan får det skönt så kvittar det för mannen menar du.

    Kanske kvinnan JAG JAG JAG och mannen jaja bara hon får det skönt.
Svar på tråden Vem av oss bör steriliseras?