Inlägg från: Johannapanna87 |Visa alla inlägg
  • Johannapanna87

    Kungsängen

    Hejsan! jag flyttade till kungsängen för 8 år sedan och bor kvar här ännu! Trivs jättebra här och det finns bra förskolor/skolor för barnen, nära till naturen. Inte långt ifrån Tibble så har du lillsjöbadet som är fint och populärt bland somrarna.
    Pendeltågen går varje kvart så om tågen funkar som de ska så flyter det på bra, oftast så funkar dom faktiskt, bara att det varit en del byggen på sistone så att det varit ersättningsbusar och så men det är ju övergående :)
    Shopping så är ju Jakobsberg nära eller kista. Går ju och ta sig smidigt till de flesta ställen :) Ligger ju 25 minuter ifrån centralen vilket jag tycker är lagom långt bort :)

  • Johannapanna87

    Mina barn på 7 och 3år går på lillsjöskolan och lillsjö förskola och det är toppen bra där och de är smidigt då det också ligger precis bredvid varandra så barnen kan se varandra på gårdarna om de är ute samtidigt till och med :) En annan sak som är bra också är att bussen går precis utanför skolan.


    En annan förskola som är bra där dottern gick är klockarängen som har jättebra personal. Finns andra förskolor som inte är bra men det är mer uppe i centrum, blåsippan och så bergshöjden den är skit men det är inte dit du ska flytta så antar att du inte sätter ditt barn på den förskolan. :) Ja lidl och coop forum finns här och så håller det på att byggas ett köpcentrum i brunna men vet inte vad det ska var för butiker där men någon matbutik borde det öppna där med, det ska vara klart 2017 har jag för mig.

Svar på tråden Kungsängen