• Anonym (ghj)

    Ovärdigt slut

    Jag har utmattningsdepression men jag har blivit ganska bra på att inte göra mer än jag orkar. Hon far som en skottspole, kanske måste hon backa från vissa 'måsten' som hon upplever sig ha för att landa i sig själv.

    Kanske finns inte plats för dig där, kanske kan det finnas plats för dig sen, kanske inte.

    Eller så är det för henne som med en man jag dejtade förut, han hade också depression (som han fick efter sin prostatacancer) men åt tabletter för det så han fungerade rätt bra i vardagen.
    Han och jag hade också jättetrevligt, mysigt och var nära varandra precis som du skriver att ni hade.
    MEN han var inte kär i mig. Han ville så gärna vara det för vi hade det så bra ihop och han såg ingen som helst anledning till att INTE bli det. Jag var perfekt för honom, men han blev inte kär. Så, vi gick skilda vägar.

  • Anonym (ghj)

    Jag saknar också den här mannen, hans kramar, det vi gjorde ihop osv, men jag älskar honom inte. Han saknar allt detta hos mig med, men han älskar mig inte.

    Det hon säger behöver inte betyda något alls, men man vill gärna tro det när man själv har känslor. Men det kan också betyda allt. Du kan inte veta och bara du vet hur länge du orkar gå och hoppas och bli besviken.

  • Anonym (ghj)
    Anonym (reddish) skrev 2015-11-28 21:45:04 följande:
    Men gav även han dubbla budskap? Kastade han sig om dig innan han gick och drog sig till dig med tårar forsandes? Gick han flera gånger, och kom tillbaka ett par timmar senare?

    Sade han att ingen kvinna kommit honom så nära, att du var den mest underbara människa han någonsin träffat, att du fått veta saker om hans liv som ingen annan fått veta, att han aldrig njutit av sex som med dig, att han var så tacksam för att du kom in i hans liv, att du verkar onaturlig, att du är otrolig, att du är så insiktsfull, mogen, ödmjuk, trygg, kramgo, vacker inifrån och ut, kärleksfull, tålmodig och har det största hjärtat som finns, att han sov bättre hemma hos dig än hos sig själv, att du var bäst i världen på att få hon om att känna sig speciell och att du bidrog med den största egenskapen han vet - äkta omtänksamhet? Och minst lika mycket till...

    Och sen gick han ändå?
    Oh ja! Han kastade sig in i ett förhållande med en annan kvinna fort som attan men ringde ändå mig titt som tätt, dök upp hos gemensamma vänner om han visste att jag var där, försökte gosa, klagade på den nya kvinnan osv. Han smög tom upp kl 6 en morgon när de var i Ullared för att hinna ringa mig innan hans nya kvinna och hennes mamma vaknade.

    Men jag sa ifrån, antingen eller. Dels av respekt för mig själv, men även respekt för hans nya kvinna. Hon hade garanterat inte gillat att han ringde mig och klagade på henne hela tiden. De grälade och gjorde slut inte mindre än femton ggr på tre månader!
Svar på tråden Ovärdigt slut