Inlägg från: SupersurasunkSara |Visa alla inlägg
  • SupersurasunkSara

    Ovärdigt slut

    Hon kanske borde testa hypnosterapi. Via hemförsäkringen eller friskvårdsersättningen kan man få ner priset. Hemförsäkringen kanske tom står för allt.

  • SupersurasunkSara

    Be henne gå och testa sin d-vitamin nivå. Min låg på 14 när man ska ha mellan 50 och 175. Jag fick samtidigt antidepp utskrivet, men tog dem inte och det tog ca två-tre v av trippeldos d-vitamin så vände det. Obs att man inte ska ta trippeldos utan läkarens rekommendation!

    Sen har hon rätt i att sjukskrivning kan göra det värre. Dels är det oron för ekonomin, dels är det att man på jobbet kan få en andningspaus för att man måste koncentrera sig på jobbet och ibland är det ju ens hemsituation som är det som utlöser depressionen.

    Däremot låter det som att hon om hon inte redan har kraschat och nu fungerar på de sista ångorna kommer att krascha och när hon väl gör det, för det kommer hon att göra om hon inte går något, så kraschar hon rejält. Det tar lång tid att komma tillbaka kan jag säga. Och kanske kommer man aldrig att uppnå den nivån man hade innan.

    Hypnosterapi är kostsamt, men man kan kolla via sin hemförsäkring om man kan få det betalt därigenom och har man friskvårdspeng på jobbet kan man använda den.

Svar på tråden Ovärdigt slut