Inlägg från: Anonym (Kluven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kluven)

    Otrogen eller inte?

    Jag och min partner har varit tillsammans ett par år. Min partner är under 25 men äldre än 20 år.

    Min partner är medlem och aktiv i en populär dejtingsida/sexsida där ???. Vi hade en överenskommelse efter att jag upptäckte detta om att *** inte skulle göra om detta eftersom att jag blev upprörd men trots detta är *** fortfarande aktiv. Min sambo menar att det enbart är ett skämt/underhållning och att inga möten sker, därför anses det inte som otrohet.

    Någon som har erfarenheter/tips på hur ni skulle hantera situationen? känner mig kluven.

  • Svar på tråden Otrogen eller inte?
  • Anonym (Kluven)
    Anonym (Kluven) skrev 2015-11-28 19:48:05 följande:

    Jag och min partner har varit tillsammans ett par år. Min partner är under 25 men äldre än 20 år.

    Min partner är medlem och aktiv i en populär dejtingsida/sexsida. Vi hade en överenskommelse efter att jag upptäckte detta om att *** inte skulle göra om detta eftersom att jag blev upprörd men trots detta är *** fortfarande aktiv. Min sambo menar att det enbart är ett skämt/underhållning och att inga möten sker, därför anses det inte som otrohet.

    Någon som har erfarenheter/tips på hur ni skulle hantera situationen? känner mig kluven.


    Blev lite felstavning
  • Anonym (Kluven)
    Anonym (Tjejen) skrev 2015-11-28 19:54:44 följande:

    Inte otrohet, än, men sätt stopp innan det blir, min erfarenhet säger att det blir otrohet om detta få fortskrida


    Hur sätter man stopp för detta? Detta har hänt så många gånger förut och han har lovat att detta skulle vara sista gången. Gång på gång har jag upptäckt min partner på olika dejtingsidor. Har varit bland annat tinder, badoo, bodycontact och lite andra hemsidor
  • Anonym (Kluven)
    Anonym (A) skrev 2015-11-28 20:10:27 följande:

    Kanske inte otrohet men som ett stort svek eftersom det är en överenskommelse ni gjort.

    otrohet är ett svek, brutna löften är svek. Summasumarum


    Känner också att otrohet är ett svek och löften som han aldrig verkar hålla. När är det nog? hur många gånger ska man förlåta? när vet man att det är dags att sluta försöka. Lovar mig själv att det är sista gången och att jag kommer lämna men varenda gång förlåter jag. Varför?
  • Anonym (Kluven)
    Anonym (A) skrev 2015-11-28 21:13:21 följande:

    Min sambo träffade et kvinna på en sådan sida som han sedan träffade och hade sex med. Jag bestämde att ett obetydligt knull inte skulle få förstöra allt vi har. Därimot ställde jag krav.. nu har vi tagit oss igenom det .


    Tack så mycket! Många gånger har jag ställt krav men jag kanske inte har visat tydligt hur seriös jag är. Jag vill att vi tar oss igenom det men varenda gång jag känner att vi har börjat bygga upp tilliten, bryter han den.
  • Anonym (Kluven)
    Anonym (fgh) skrev 2015-11-28 21:05:37 följande:

    Bara du kan bestämma när det är nog. Du förlåter nog för att du hoppas och hoppas att han verkligen ska sluta men han har gång på gång visat att hans chattande är viktigare än du.


    Du har mycket rätt i det du skriver, jag hoppas han ska sluta men chatten verkar viktigare än mig i och med att han inte kan sluta trots att han ser hur mycket det sårar mig.
Svar på tråden Otrogen eller inte?