Inlägg från: Anonym (Så arg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Så arg)

    Inte fått någon lön

    Hej. Nu är det så att jag jobbar varje månad 100% och har gjort i 9 månader. Denna månaden så fick jag inget lönepapper men tänkte inte mer på det. Igår tänkte jag inte på det heller då jag hade sjukt mycket i mitt huvud. Men sen började tankarna komma mot kvällen och kollar då kontot. Inga pengar, blir heltokig och ringer upp min chef och frågar varför inte mina pengar är på kontot, får då svaret att vi har fått ett nytt lönesystem men ska jaga lönekontoret på måndag. Asså wtf! Här står jag med några fler räkningar som ska betalas!? Och mat då? 

    Vad händer nu? Får sådant här hända??

  • Svar på tråden Inte fått någon lön
  • Anonym (Så arg)
    Anonym (ekonomisk) skrev 2015-11-28 20:06:04 följande:

    räkningarna behöver du väl inte betala i helgen?! med största sannolikhet löser ju sig allt på måndag och då betalar du de räkningar som finns! 

    sedan är det ju lite skrämmadne att du inte har en krona över när lönen kommer - i fortsättningen kanske det kan vara en idé att spara lite för att klar en dag utan lön.....


    Jag skulle betalt dom igår då jag alltid lägger in räkningar så dom drar de den 27 samma dag jag får min lön utbetald? Jag har alltid pengar men just förra månaden fick jag betala lite mer än förväntat och där av gick massor pengar från sparkontot. Trodde som sagt att det inte var någon fara då min lön ALLTID kommer. På måndag är det försent och jag tror ärligt att mina pengar kommer komma in på tis TIDIGAST? 

    Vill stämma hela lönesystemet... Sådant ska inte hända! 
  • Anonym (Så arg)

    Hej lite uppdatering här. Lönekontoret hade tappat bort lappen och hittade den i tisdags. Forfarande inga pengar på kontot. Får detta verkligen bli såhär?

Svar på tråden Inte fått någon lön