• BCH52

    Sömnapné

    Ja, s.k. snarkskena fungerar, min man slutade snarka när han började använda den. Den kan du börja testa direkt. Sömnapné är något annat, man kan snarka både med och utan sömnapné. Rekommenderar att du försöker komma till en sömnklinik för att få kvalificerad hjälp.

    www.somnapne.se

    Här är en länk som beskriver olika behandlingsmetoder och lite kring vad sömnapné är. Precis som du säger så är det ökad risk för andra sjukdomar och problem om man har sömnapné. Be om en remiss från din VC, det brukar vara kö till sömnkliniker så bered dig på att vänta.

  • BCH52

    Min man köpte den på eget initiativ, han behövde inte gå till läkare. Det var klart värt de hundralapparna, både han och jag sover bättre.

  • BCH52
    turnipnswede skrev 2015-11-30 10:32:39 följande:

    Eller var det bara snarkakenan du snackar om? Var inte säker :)


    Jo, det var snarkskenan jag talade om, 500 kr kostade den. Andningsmaskinen är ju inte direkt något man kan eller ens bör skaffa på eget initiativ. Dessa maskiner har nog räddat många äktenskap och liv.

    När jag stördes som mest av min mans snarkningar så använde jag öronproppar, inte de vanligaste utan en sort som är formbar något sorts silikonbaserat tror jag det var. Behagliga och effektiva.
Svar på tråden Sömnapné