Inlägg från: Anonym (4-barnsfar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4-barnsfar)

    Jag vill inte att mitt barn går på vanlig förskola/skola, får panik

    TS, du har en helt skev uppfattning om verkligheten.

    Mycket är vunnet om barnet kan gå förskola/skola i närheten av bostaden, så att även klasskamraterna bor i närheten.

    Den enklaste lösningen på ditt "problem" är att flytta till ett område utan socioekonomiska problem innan ditt barn ska börja förskolan.
    Låt barnet sedan gå i en förskola/skola där det går många barn från samma område. Om det är en vanlig, kristen, Waldorf eller Montessori-skola. spelar kanske inte så stor roll.
    Jag har på nära håll sett Montessori och Waldorf, och min åsikt är att det inte passar för alla barn. Det beror både på barnets läggning och lärarnas kompetens.
    Mina egna barn har gått i kommunal och Montessori förskola/skola.

  • Anonym (4-barnsfar)
    Anonym (orolig) skrev 2015-11-29 22:19:24 följande:
    Nej, jag anser inte att det är något "helt naturligt". Istället för att säga "fyfan vad äckligt, så gör man inte" (får barnet att känna skam) så förklarar man fint att det bara inte är ok, oavsett om man är med folk eller ensam. Stor skillnad.
    De flesta anser att onani är något helt naturligt, men man gör det när man är ensam. Inse att du tillhör en liten minoritet i den här frågan, och överför inte dina egna hämningar på ditt barn.

  • Anonym (4-barnsfar)
    Anonym (Avled) skrev 2015-11-29 22:55:49 följande:

    Jag har aldrig hållt på onanerat faktiskt. Har väl provat nån gång men det ger mig inget. Det tycker jag en man kan göra på mig istället. Min mor har väl sagt vid ett tillfälle när det stod om onani i en tidning och då var jag väl 13-14

    - Äsch sånt strunt ska man inte hålla på med.Ärligt talat så förstår jag inte hur man kan bli kåt av att göra det själv.

    Sorry ts kanske off topic.


    Nej, det är inte "off topic". Alla bör ha rätten att själva komma fram till om de vill onanera eller inte. Felet är när man skuldbelägger någons onani genom olämpliga uttalanden.

    Jag är helt med på att det finns människor som inte vill onanera, men att försöka överföra det tankesättet till sina barn är fel., eftersom det för de flesta är något positivt.

    Jag rekommenderar alla att försöka få barnen att undvika droger i stället.
Svar på tråden Jag vill inte att mitt barn går på vanlig förskola/skola, får panik