• Tonensu

    "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?

    Anonym (m) skrev 2015-11-30 04:54:52 följande:

    "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?

    Varför kan dom inte säga rakt ut att dom är ytliga? Vad är det värsta som kan hända om dom säger att dom är ytliga?

    Jag tror inte dom vill dejta någon tjockis bara för att han har så fantastisk personlighet... Isf om dom sex-strejkar... 

    Jag har sett en massa tjejer som bara umgås med snygga väninnor som dessutom påstår att personlighet är viktigast, jag har aldrig sett dom umgås med någon ful väninna.

    Är det så att dom säger personlighet är viktigast för att dom själva går efter deras inkomst/pengar så man ger ut signalerna att utseendet inte spelar någon roll och att dom går efter pengar?

    Försök svara på alla dessa frågor jag har i tråden.


    Först och främst gillar jag inte uttryck som "oss tjejer" eftersom jag tror det är olika från person till person. Jag kan alltså enbart svara för mig.

    Jag är ytlig på det sättet att det krävs mer än en bra personlighet att få mig på fall. Det första jag ser är ju utsidan. På samma sätt krävs det mer än bara en snygg utsida. Vi snackar ett helt paket här, det ena utan det andra fungerar helt enkelt inte för mig. Min sambo uppfyller dessa krav för att ge exempel.

    Vad som anses snyggt och inte är även det upp till var och en. Tur är väl det annars hade det blivit en himla konkurrens. Jag kan inte svara på varför folk umgås med varandra utan då får du fråga dem själva. Jag har inget utseendekrav på de jag umgås med.

    Tja vissa tycker kanske det är viktigt med pengar men jag tror det är en betydligt mindre siffra än vad du verkar tro.

    Min fråga till dig; vad får dig att undra allt detta?
Svar på tråden "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?