Inlägg från: Anonym (Carro) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Carro)

    "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?

    Anonym (m) skrev 2015-11-30 04:54:52 följande:

    "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?Varför kan dom inte säga rakt ut att dom är ytliga? Vad är det värsta som kan hända om dom säger att dom är ytliga?Jag tror inte dom vill dejta någon tjockis bara för att han har så fantastisk personlighet... Isf om dom sex-strejkar... Jag har sett en massa tjejer som bara umgås med snygga väninnor som dessutom påstår att personlighet är viktigast, jag har aldrig sett dom umgås med någon ful väninna.Är det så att dom säger personlighet är viktigast för att dom själva går efter deras inkomst/pengar så man ger ut signalerna att utseendet inte spelar någon roll och att dom går efter pengar?Försök svara på alla dessa frågor jag har i tråden.


    Jag anser inte att jag är hycklare. Jag tycker inte att jag ser så jävla bra ut själv medan andra tycker det. Smaken är olika Tack o lov.

    När jag först träffade min sambo och pappa till mitt kommande barn så tyckte jag att han såg jätte skum ut. Han är 2 meter lång o relativt stor om magen. Han har en rätt bra hårväxt typ överallt. Tyckte bara att han såg skum ut, men så började jag prata med honom. Vi pratade i veckor på sms och samtal samt att vi träffades o han är verkligen en av dom mest underbaraste människor jag någonsin har träffat. Idag är han även en av dom vackraste, snyggaste o sexigaste man jag har varit med. O är med. Han visade sig vara min stora kärlek. Är jag ytlig då? Kanske, men samtidigt så hade jag kunnat gått o inte pratat med honom när jag först tyckte som jag gjorde. Då hade jag nog varit mer ytlig. O vad mkt jag hade missat.

    Sen ang vänner, jag är en tjej som inte har mkt tjejkompisar. Jag har 2 st som jag värderar högt. Jag skiter fullkomligt i vad dom tjänar, den ena är mamma ledig och den andra är timanställd på dagis/förskola. Dom finns där för mig när jag behöver dom, precis som jag är för dom. O jag är arbetslös. Jag skiter i, i vilken "skala" dom ligger på i snygghet. Dom kan se ut som grottroll eller fotomodeller om de är så, dom är mina vänner o vi finns där för varandra och jah anser att det är viktigast!
Svar på tråden "Personlighet är viktigast för oss tjejer" Hycklare?