Inlägg från: Anonym (Förstår dig.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår dig.)

    Min svärmor kommer att ta över

    Min egen mamma är sån, big time. Vet hur jobbigt det är, kör på som en ångvält och förstår inte vad hon gör. Hon möblerar om i min lght, slänger saker, byter duschdraperi till och med. Det kan ju tyckas utifrån som att det är omtanke men när man är den som är drabbad så känns det inte så. Jag tycker att du ska ta det personligen och sen kan din pojkvän förstärka det. Min taktik som fungerar till viss del är att t.ex. så har jag ca 15 schampooflaskor på badkarskanten. Detta tycker hon skapar stress, att det dels ser rörigt ut och dels att för många valmöjligheter är ett stressmoment. Har man dessutom många skor osv... Så jag gömmer helt enkelt en del av flaskorna när hon är på besök. (Sjukt) jag städar lägenheten men struntar i köket. När man vänder ryggen till har hon städat varenda vrå, till och med i microvågsugnen.

    (Innan hade jag hemstädat överallt när hon är på besök, men hon kör ändå ett varv till och ändrar dessutom på saker.) så nu städade hon bara köket, fick något att göra som hon gillar. Så, mitt tips är att skita i en viss del, som du kan klara av att hon grejar med.

  • Anonym (Förstår dig.)

    Är doft-nörd om du undrade varför jag har många produkter i badrummet.

  • Anonym (Förstår dig.)
    Anonym (Samma) skrev 2015-11-30 20:18:16 följande:

    Blir glad av att läsa era peppande kommentarer! Känns som att detta är ett vanligt förekommande problem och att det inte är mig felet ligger hos.


    Speciellt att hon försvarar det med ett "jag vill ju bara hjälpa dig" :C vart är alla dem som säger detta?
Svar på tråden Min svärmor kommer att ta över