Inlägg från: Anonym (Jossan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jossan)

    20 åring och hennes hund brutalt misshandlade av gäng. Nu måste vi våga prata om problemet!

    Media har ju gjort en överenskommelse om att inte avslöja att det är just invandrare som begår dessa misshandlingar och våldtäckter. Det ska mörkas, varför vet jag inte. Däremot skrivs det ju stort om när svenskar begår tex brott som i Trollhättan.

    Så svenskar blir diskriminerade, utsatta för rasistiska hatbrott och media mörkar när det är utlänningar. Vårt land har blivit som Nordkorea och jag undrar vad det är som händer. Har vår regering nåt ihop med isis kanske? Nåt är det ju. Inget förvånar längre och det skulle förklara allt faktiskt. Att de står och hejar på när Sverige går under.

    Tänk om USA hade mörkat att det var al-Qaida medlemmar som utfört 9/11 tex. Bara för att det är "rasistiskt" att förmedla det. Otänkbart!

  • Anonym (Jossan)

    Det var inte heller länge sen som en svart snubbe från Afrika knivmördade två människor, en svensk mamma och son, på Ikea, helt oprovocerat. För att han inte ville utvisas. Antagligen för att denna vidriga individ var efterlyst i sitt hemland för våldtäckt eller nåt och skulle hamna i fängelse där, eller avrättas. Då tyckte han att det var bättre att hamna på Sveriges lyxhotell, aka "fängelse" än alternativet och gick in på Ikea och fixade biffen på en pisskvart. Och nu lever han lycklig i alla sina dagar.

    Det som förvånar mig med detta fallet är att media verkligen rapporterade om hans ursprung, men dom var väl tvungna eftersom det fanns så många ögonvittnen.

    Stackars lilla utländska mördare, vad rasistiskt av Migrationsverket att dom först beslutade en utvisning, hur vågar dom? Sverige VILL ju ha in dessa avskum så att vi och våra familjer kan bli knivmördade på Ikea och sprängas i luften av självmordsbombare.

  • Anonym (Jossan)
    Anonym (Linn) skrev 2015-11-30 20:02:01 följande:

    Eller som

    En svensk kille gick in på en skola med svärd och mördade flertal människor. Så vad är poängen att skylla på invandrare?


    Dessa hatbrott från svenskar beror på den stämning som uppstår pga den massinvandring vi har och på vår minskande välfärd och av att svenskar känner sig nu lika otrygga i Sverige pga isis, så som syrier känner sig i Syrien.
  • Anonym (Jossan)

    Vi hjälper inga syrier genom att importera isis in i Sverige, också. Vi stoppar inte terrorismen, däremot hjälper vi dom att växa sig större och starkare.

    Vår regering kommer inte vara nöjda förrens svenska folket har dödats, allihopa. Det är dags att organisera oss och störta vår korrupta svenska regering. Nåt är fel, detta stämmer inte och det är våra liv det gäller nu.

  • Anonym (Jossan)
    Anonym (Tssssss) skrev 2015-11-30 20:19:16 följande:

    Du, tror du på allvar att det är behagligt att vara inspärrad i Sverige? Du tror inte att det tar på psyket att sitta i ett svenskt fängelse för att det finns en TV i rummet? Du skämtar? Lyxhotell? Att bli ifråntagen sin frihet, det tär på psyket. Har du inte läst eller hört om människor som upplevt det? Du har aldrig vara inlåst?


    Du, gör ett studiebesök på ett svenskt fängelse så ser du själv. De får även helgpermisar och blir ofta utsläppta efter bara några få år pga "gott uppförande". Det är ett jävla skämt. Jämför ett svenskt fängelse med ett i USA, Turkiet, eller thailand så inser du att bli inlåst i ett svenskt fängelse är inget straff. Det är som ett spa där du kan vila upp dig, knyta krimkontakter, skaffa dig en utbildning som tex kemist och när du kommer ut är du en fullbordad Walter White.

    Men du har bestämt dig; det är ju sååå synd om mördare, dom är inte alls avskum. Dom liiiider ju i svenska fängelsen. Oj, oj, oj...
  • Anonym (Jossan)
    Anonym (Linn) skrev 2015-11-30 22:35:33 följande:

    Nej, det beror på att vissa svenskar är rasister, hör och häpna. Man kan tycka vad man vill om invandringen men går man och slår ner/skadar någon man öht inte känner är "trött på massinvandringen" ingen som helst ursäkt. Svenskar känner sig lika otrygga som Syrierna gjorde? Tillåt mig gapskratta, det är inte ens jämförbart på något sätt.


    Hallå!! Ta av dig idiotmasken som sitter fastklistrad på fejset och inse att isis är här i Sverige och det är bara en tidsfråga innan det smäller. Så ja, det anser då jag är otryggt. Om du har problem med det så får du söka hjälp.

    Jag känner mig rädd varje dag att nåt ska hända mina barn. Risken att det är en självmordsbombare är tio gånger större än att det är en mentalsjuk ung kille i ninjautstyrsel som hugger ner nån med svärd. Och det är för att Sverige har rullat ut röda mattan till isis och finansierar deras terrororganisation med mina skattepengar.

    Det är som om Sveriges passkontroller nu har "svenska medborgare", "EU-medborgare", "Schengen" som får visa upp sina pass och så en kontroll där det står "Isis, hjärtligt välkomna" och de behöver inte visa upp några dokument alls utan behöver bara kliva in på röda mattan, får cash direkt i handen, skumpa, kubanska cigarrer, förtur i bostadskön till valfri del av stan så de slipper sittstrejka på bussarna osv, osv. Skulle inte förvåna mig om de även får automatvapen och färdiga sprängmedel så de slipper mecka själva, vi vill ju inte att stackarna ska behöva överanstränga sig efter sin långa resa hit.

    Det finns en orsakat till att de förtryckta syrierna flyr och det är just för att komma ifrån isis, bara det att nu är dom här dom med. Så dom har flytt helt i onödan, eller kanske ska säga till fel land.

    Det är inte endast för svenskars skull gränskontrollerna måste bli stenhårda utan även för äkta flyende människor.

    Allt är som ett dåligt skämt och man tror det knappt är sant det som händer med Sverige just nu. och det finns ingen återvändo.
  • Anonym (Jossan)
    Anonym (anonym) skrev 2015-11-30 22:42:34 följande:

    Denna typ av brutalt våld har hänt för 10 år sedan för 15 år sedan, det hände Hron och de var helt "vanliga" Svenssons som slog ihjäl honom, det hände på fina gatan i Göteborg där kom de som slog ihjäl killen från överklassen.


    Ja, och det bästa sättet att lösa internt våld är att öppna våra gränser på fri gavel och bjuda in världens farligaste terrorsekt alltså. Låter ju väldigt logiskt...om man är hög på droger eller glömt ta sin medicin.
Svar på tråden 20 åring och hennes hund brutalt misshandlade av gäng. Nu måste vi våga prata om problemet!