Inlägg från: Louisaa00 |Visa alla inlägg
  • Louisaa00

    Får inte använda stringtrosor..

    Hej alla! Jag har en rätt sträng mamma. Tillexempel får jag inte använda stringtrosor. Jag har frågat varför men då säger hon bara "men det e ju bara ett streck i rumpan". Jag använder typ hipsters osv men helt ärligt så har jag aldrig tyckt att det är bekvämt. Jag har aldrig gillat trosor med så mycket tyg. Jag har testat string, det var mycket skönare då det inte var så mycket tyg. Dessutom är det väldigt fult när man ser troskanten över byxorna.. Min mamma är väldigt svår att argumentera med. Hon ger sig ALDRIG! Vad ska jag göra? Vilken åldersgräns tycker ni stringtrosor har? Osv. PS jag är 15 och ett halvt!

  • Svar på tråden Får inte använda stringtrosor..
  • Louisaa00
    Anonym (hmm) skrev 2015-11-30 22:12:54 följande:

    Så länge det är mamma som köper och tvättar dina trosor rättar du dig efter hennes trosregler.

    Stringtrosa är bara ett snöre mot bajshålet. Ett snöre mot bajshålet. Varför skulle du vilja ha det? Att du inte gillar tyg i trosorna låter som en bortförklaring, för jag antar att du inte går utan andra byxor eller en kjol över trosan? Tyget kommer du med andra ord i kontakt med hur du än bär dig åt (hoppas jag verkligen). Och om du tycker att det är fult när man ser troskanten över byxorna borde du verkligen undvika string, eftersom det är just när man har string som trosan går över byxkanten. Annars undrar jag exakt hur lågt skurna byxor du har egentligen? Ett bra riktmärke för hur lågt skurna byxor kan vara, är stjärtskåran. Sticker stjärtskåran upp ovanför byxkanten är de för lågt skurna.

    Vill du fortfarande ha string när du är gammal nog att köpa och tvätta dina egna trosor utan att någon annan kan ha någonting att säga till om, ska du givetvis köpa string.


    Haha! Jag menar att man ser trosorna knölar sig över byxorna så att man ser kanterna ovanpå jeansen:). Jag brukar oftast ha högmidjade byxor!
  • Louisaa00
    Anonym (Hipster) skrev 2015-12-01 00:06:44 följande:

    Tror du inte att ts menar att man ser troskanten "över byxorna", dvs över skinkan, "genom/under" tyget?

    Det som kan vara skönt med string (även om jag varken tycker det är snyggt eller skönt själv) kan vara att trosorna redan sitter mellan skinkorna och kan inte "åka in" som andra trosor kan. Man slipper alltså eventuellt gå och dra ut trosor som satt sig fel/på sniskan/åkt in.


    Exakt så menar jag!:)
  • Louisaa00
    Prime skrev 2015-12-01 00:18:12 följande:

    Hur fan kan ni säga att string är obekväma? Alla är olika och det är bara idioter som inte inser det. Jag personligen tycker att string är fula (får mycket finare runpa i hipsters) men jag använder string enbart eftersom jag tycker täckande trosor är för små över rumpan och bara skär in. Stringent känns ju inte ens. Så sluta söm om att det är en "sträng över bajshålet"? Vad är det för fel med det? Duschar ni inte eller? Annars förstår jag inte problemet!

    Ts, varför får du inte använda string för din mamma? Mer än bara att "det är ju bara ett streck i rumpan"? Det är ju inte skinkorna man vill skydda liksom? Det är ju könsorganet.


    Helt sant det du säger! Min mamma har helt ärligt inga argument.. Hon tycker att trosor ska täcka hela rumpan. Varför får ja inget svar på
  • Louisaa00
    Anonym (Hipster) skrev 2015-12-01 10:08:16 följande:

    Ja, det är inte alltid så lätt att förklara vad man menar kanske. Det är det som är problemet med annat än string enligt mig, därför tänkte jag att det kan vara så hon menar..

    Att det blir såhär som på bilden och att det syns utanpå byxorna..


    Precis!!
  • Louisaa00
    Anonym (Naivt) skrev 2015-12-01 10:13:55 följande:

    Det verkar finnas väldigt många tonårstjejer på Familjeliv vars mammor förbjudit dem att använda string... Det här är väl den femte tråden med samma tema på rätt kort tid?

    För det kan väl inte vara så att det är något vuxet pervo som som startar dessa trådar bara för att få höra från tjejer att de minsann fick använda string som tonåring och vilka fördelar det innebär alternativt möjlighet att posta bilder på för trånga småbyxor?


    Jag kan svära på mitt liv att jag faktiskt är en femtonårig tjej och inte ett pervo! Blev lite ledsen när jag läste det..
Svar på tråden Får inte använda stringtrosor..