Inlägg från: Pappa PEZ |Visa alla inlägg
  • Pappa PEZ

    Snälla kan någon ge tips på hur man får banet att sova hela natten`????

    syster yster skrev 2015-12-01 08:06:36 följande:

    Han sover i sin säng brevid oss. Sen vaknar han och är ledsen å när han gjort så 2 gånger så lyfter vi över honom till oss. Men det är samma sak när han sover i vår säng.


    Det är nog så för väldigt många barn. Vår äldsta sov en hel natt första gången när hon var tre år, sedan tog det något år till innan hon regelbundet sov hela nätter. Vår näst äldsta var snabbare med de. Vår näst yngsta är fem och somnar i sitt eget rum, men det är ovanligt att han sover där hela natten. Han brukar komma in till vår säng någon gång vid ett-två. Men han brukar inte vara ledsen. Vår yngsta är 2,5 och hon vaknar och är tokarg och ledsen flera gånger per natt. Vi tror hon har nattskräck, liksom hennes storesyster hade.

    Små barn drömmer mycket och har en massa fantasi och nya upplevelser som behöver bearbetas. Det är inte alls konstigt att de vaknar upprörda. Så länge ni är där och kan trösta snabbt så är det som det ska vara. Är de otröstliga kan det vara att de faktiskt sover, då kan man behöva väcka dem försiktigt.
Svar på tråden Snälla kan någon ge tips på hur man får banet att sova hela natten`????