• skiz

    Drömmer om ett syskon till vårt änglabarn. Någon mer?

    Kanelsnäckan skrev 2016-03-01 07:51:00 följande:

    Det har känts ganska bra att komma tillbaka tycker jag. Jag arbetar i butik och min tjänst är bara 20h/v så det har varit lagom. Jobbade nu 5dagae i rad och ja det va jobbigt men nöjd med att det gick bra.

    Jag går även i skolan och det fortsätter jag med på torsdag. Kommer då jobba mindre så det kan nog bli bra. Men det är ju jobbigt att se alla mammalediga strosa runt när man själv står och jobbar. Och bara känner att jag skulle också få gå runt med min vagn.

    Ja det hade varit fint. Hoppas verkligen men vi får se. Kastas mellan att känna mig hoppfull och att det aldrig kommer bli en bebis. Men det kommer det. Nån gång:)

    Ja men eller hur monitorn kan ju användas igen. Den verkar ju bra! Klarade mig på 4cb stickor denna gången så har ju ett par kvar till nästa månad :)


    Oj, vilken tur att du klarade dig på 4 st :)

    Skönt att du inte behöver kastas in på heltid i arbetet, och att det inte är för mkt arbete när du även studerar. Märkte rätt fort när jag började arbeta att orken finns inte alls på samma sätt - skönt att få sysselsätta sig med något och börja tänka på lite annat än bara det tragiska - men oj så påfrestande det var, och är än idag!

    Är hemskt jobbigt att se alla som bär runt på sina små, framförallt dom små som är i samma ålder som ens egna skulle vara...
    Men det kommer småsyskon och vi får glädjas över de minnen vi har och de kommande små - och småsyskon kommer, för oss alla!! :D

    Hur går det för karln din? Har han kommit "tillbaka" in i jobb och så?

  • skiz
    Kanelsnäckan skrev 2016-03-01 08:58:58 följande:

    Ja man blir ju trött av alla intryck!!

    Jo men det går bra för honom, han jobbar heltid och tycker nog det är väldigt skönt att få jobba. Han mår bra av att få syselsätta sig och tänka på annat en stund. Han har även sin pappa som chef så är det något så finns det bra stöd och förståelse på plats. Vilket känns väldigt bra. Hur går det för din man?


    Vad skönt! Min man är likadan - mår bäst av att få sysselsätta sig och vara omringad av andra karlar (de pratas in så mkt allvar, känslor och så...).
    Han hade väldigt jobbigt att ta sig dit, men så snart han kom dit kände han att det var väldigt skönt.

    Skönt att ha sin pappa som chef i en sån här situation! Makens chef är väldigt förstående. Så hon har tillåtit honom att komma och gå som han kände från start. Och nu när det är så mkt besök hos läkare/kurator mm så är det inget snack om tider eller hur ofta. Känns väldigt skönt med den förståelsen!
    Han vart även bjuden på den två veckor semester som vi hade i februari, hon mena på att det är det minsta dom kunde göra då vi går igenom allt det här...

    Jag har väldigt tur med min chef med, känns som att det underlättar en hel del i en den jobbiga situationen man är med om!
    Har du också turen på din sida, med chef och lärare? 

  • skiz
    Kanelsnäckan skrev 2016-03-01 09:49:17 följande:

    Men gu så skönt!! & så fint med semestern <3

    Jag har en jätte fin chef och kollegor. Dom är väldigt förstående och blev verkligen glada när jag kom tillbaka till jobbet. Vi kan prata med varandra och jag får prata om mina känslor när och om jag vill. Har en kollega vars lillebror dog i v.38. Har varit fint att prata med henne och höra att de ofta går till graven och att det pratas om lillebror som inte finns. Även om det gått flera år nu. Det känns fint, bra och så jag själv vill ha det i framtiden. Fördelen med skolan är att det inte är obligatoriskt att gå dit. Har jag en dålig dag är det okej att vara hemma. Har fina klasskamrater och vi hjälps åt. De stöttar när det blir jobbigt. Känns bra måste jag säga.


    Vad fint med din kollega, lillebror är med dom ändå! Verkligen så man vill ha det i framtiden - storasyster ska finnas med hos hela familjen!

    Skönt att du också dragit vinstlotten med chef och kollegor! Fast skulle vara väldigt underligt om man inte vart förstådd eller dylikt när man är med om något sånt här hemskt!

    Bra att du inte behöver närvara i skolan, utan kan arbeta hemifrån - måste underlättat väldigt mycket för dig!! :)

  • skiz
    ALSI skrev 2016-03-01 18:11:03 följande:

    Idag var det ett svagt, svagt streck iaf! Men långt ifrån positivt... Imorrn vill jag få positivt för att stämma med mina beräkningar om cykellängd!


    Men det är ju JÄTTEBRA!!!! :) Då händer det ju ngt iallafall!!! 
    Håller tummarna för stark streck idag, så dina egna beräkningar också stämmer :)
  • skiz
    ALSI skrev 2016-03-03 11:19:06 följande:

    Starkare streck igår, men fortfarande inte positivt. Har mycket ägglossningssmärtor idag så hoppas på positivt ikväll och äl imorrn!! Nu ska det banne mig gå!


    Känns som att det ska gå vägen denna gång :)
  • skiz
    Kanelsnäckan skrev 2016-03-06 07:13:31 följande:

    Jag är gravid!! :) det digitala i morse sa gravid 2-3 (bim på tisdag enligt mig men verkar inte stämma) känns totalt overkligt!! Hoppas verkligen att där är något litet som får stanna :)


    <3 <3 <3 Underbart <3 <3 <3
    Vad otroligt lycklig och glad jag är just nu för eran skull!!!!!!! :D

    Småsyskonen kommer - för oss alla för eller senare! :)

    Stort GRATTIS!!! 
    Ser fram emot att följa tillväxten av den lilla :)

  • skiz
    ALSI skrev 2016-03-06 11:40:18 följande:

    Fick precis veta at en till från den grupp jag var med i på FL och FB förlorat sitt barn i magen :'( det ska inte gå till så här!


    Vad hemskt.... det ska inte hända...
  • skiz

    Åhhh! Det är snart UL då :) Vad underbart!!!


    Förstår känslan, spännande men så otroligt läskigt! Men som ALSI skirver, om mindre än en månad kommer ni få se en liten böna och ett (eller två ;) ) hjärtslag :)

  • skiz

    I helgen tog vi äntligen tag i något som vi dragit oss för - ordna med en gravsten till våran dotter.
    Träffade stenhuggaren i lördags och vi kom fram till en jättefin sten och han ska rita upp en bild efter våra önskemål som även ska pryda stenen.
    Mötet kändes väldigt bra och känns skönt att ha direkt kontakt med skaparen av stenen, han kommer göra allt som har med stenen att göra. Egen företagare så vi behöver inte vara oroliga att det är massa andra inblandade, känns tryggt. Han har även en rad meriter så känns verkligen som man fått tag på "en av de bästa".

    Han berättade en väldigt sorglig historia som inträffade för inte allt för länge sedan; ett par beställde en sten av honom då deras 18-åriga son gått bort i en bilolycka. 
    ca 6 månader senare förlorade paret sin 6-åriga son i en drunkningsolycka...
    Jag fick återigen bekräftat att det finns absolut inget här i livet som är rättvist och det finns absolut ingen mening med tragiska händelser - de har inte ett högre syfte. Det är enbart ren och skär ondska som kan komma ur dessa hemska händelser. Ingen förälder ska behöva uppleva sina barns bortgång...

  • skiz
    Kanelsnäckan skrev 2016-03-07 11:14:42 följande:

    Ja, hoppas tiden går fort! Vi åker på semester nästa onsdag och är borta i 10 dagar så det får förhoppningsvis tankarna på annat en liten stund per dag. Det är ju en skräckblandad förtjusning inför ul.


    Vad skönt med lite semester, vart åker ni?


    Det är det alltid, fast lite extra nu när man vart med om det som vi vart... vi har ju råkat ut för det som alla väntande föräldrar fasar för..!

    Men då borde du vara i v. 5 nu, och runt v.9 vid UL? Då kommer ni att få se lite mer än en liten böna bara :) Är ju mer likt en bäbis i den veckan än tidigare :)

Svar på tråden Drömmer om ett syskon till vårt änglabarn. Någon mer?