Inlägg från: Anonym (4-barnsmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4-barnsmamma)

    5:e barnet. Någon mer!?

    Nja: Hur har det gått?

  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Nja) skrev 2018-02-21 06:40:35 följande:

    Verkar som väldigt tidigt mf ändå. Blöder nu mer som en mens och mörkare blod. Och har mensvärk i magen. Är så förvirrad dock. Vad händer??


    Sådär konstigt har jag också haft ett par gånger tidigare. Därefter så började min kropp att bete sig ännu mer konstigt genom att jag fick mellanblödningar titt som tätt. Det slutade med att jag gick till gyn, fick göra en undersökning där allting såg bra ut men jag fick gulkroppshormon utskrivet och efter 2-3 månader med så rättade det till sig och jag blev gravid. Kroppen kan bete sig konstigt och mitt fall så var det enda jag/vi kom fram till en underliggande stress för att jag så gärna ville bli gravid. Hoppas att detta bara är ett enstaka tillfälle för dig dock.
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Nja) skrev 2018-02-26 16:15:43 följande:

    Slutat blöda nu. Var nog missfall ändå. Känns så himla tråkigt. Men nu är det över. Får glädjas åt dom barn jag har. Men ändå en sorg.


    Vad tråkigt att det slutade så men missfall är ju trots allt ganska vanligt. Ska ni försöka igen eller du känner att du nöjer dig nu med de barnen du har?

    Här går det åtminstone framåt, är i vecka 27 nu och känns nästan lite overkligt att det bara är 1/3 av graviditeten kvar!
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Nja) skrev 2018-03-06 16:13:16 följande:

    Gud vad härligt. Som ni kämpat för detta barn. Så glad för din skull. Jag har inga sorgkänslor för mitt mf. Kom över det väldigt fort. Ja det var tråkigt men jag går vidare. Vi har sex helt utan skydd fortfarande och sambon kommer i mig varje gång så visst blir det så blir det. Tar det som det kommer liksom. Hade äl i går. Sex igår också. Bim den 17/3 så vi får se. Dock tror jag inte jag hade äl även fast kalendern sa det. Jag brukar känna sv mina äl liksom. Det spänner i nedre delen av magen. Och molar som mensvärk. Och det har jag inte känt denna gång så kanske inte hade äl alls. Eller en äl som inte kändes. Men men har ju inte äl varje månad heller så. Som sagt vi får se.


    Det får bli som det blir helt enkelt, ibland är det lättast att bara låta naturen ha sin gång och låta det bli som det blir. Dock så är det inte helt enkelt när vi kvinnor eller åtminstone många utav oss har stenkoll på mens och ägglossningar när bebissuget har fått grepp om en. Lycka till oavsett!
  • Anonym (4-barnsmamma)

    Det slog mig nu att vi har följts åt i över TVÅ år! Helt galet!

    Det är inte många som man får så bra kontakt med så jag tycker att det hade varit roligt att bli lite mer privat om intresse finns? Har du Instagram?

  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Lisa) skrev 2018-03-07 14:25:12 följande:

    Jag hoppar gärna in här

    min man och jag försöker nu få ett gemensamt barn. Det blir min 5:e och hans 3:e

    pga min ålder så har det varit lite svårt så vi skall nu börja med IVF


    Hejsan, vad kul, välkommen!

    Ivf vet jag inte så mycket om, hur många fria försök är det man får nu? Får man lov att fråga hur gammal du är?
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Nja) skrev 2018-03-07 16:09:32 följande:

    Ja det är häftigt. Tråden är inte jätte aktiv men kul att följas åt. Ja jag har instagram. Har du? Vad heter du? Jag heter lovalovisa. Vad heter du?


    Tack för bekräftelsen på Insta, det är jag som är sjolundsfrun.
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Lisa) skrev 2018-03-07 14:46:13 följande:

    Hej

    Vi får inga fria försök, utan vi bekostar detta själva.  Jag är 39 år


    Får man inga fria försök, det fick man väl förr!? Hur mycket kostar ett försök?
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Lindsey77 skrev 2018-03-07 18:25:49 följande:

    Hoppar in här. Försöker bli gravid med mitt femte barn sen augusti. Går dåligt. Fick tidigt missfall i december, och det senaste pågår just nu. Det är förmodligen för att jag fyller 41 i år. Men ÄL har jag ju uppenbarligen fortfarande, så ger inte upp riktigt ännu...


    Jag fyller 36 i år och fick fyra missfall i rad under en två-årsperiod, läkaren kunde inte hitta någon förklaring och så många i rad har jag aldrig fått tidigare. Jag menar bara att det behöver inte bero på åldern, ibland så är kroppen bara inte riktigt med på noterna,

    Fortsätt kämpa på! Jag är nu i vecka 27 med nr 5, till slut gick det,
  • Anonym (4-barnsmamma)
    Anonym (Lisa) skrev 2018-03-08 08:20:25 följande:

    Nej, man får inga fria försök när man är steriliserad som jag är.

    Vi har köpt ett paket om 3 IVF försök för 68 000kr


    Jaså, så du hade bestämt dig för att du var klar men ångrade dig!? Jag var nära att göra samma för några år sedan men är idag glad att jag inte genomförde det.

    Hoppas att allt går bra då.
Svar på tråden 5:e barnet. Någon mer!?