Inlägg från: Anonym (Lexi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lexi)

    Följas åt till + efter MA?

    Anonym (Längtar också) skrev 2016-06-10 21:31:05 följande:

    Åh vad härligt att höra att ni haft en så mysig resa, det förtjänar ni verkligen :) och att det blev mycket sex bara för att man vill och inte bara för att försöka bli med barn. Hoppas innerligt att det är er tur snart!

    Igår gjorde jag ett privat VUL, det såg bra ut än så länge. Ett litet pickande hjärta och det stämde bra att jag gått in i vecka nio nu. Så skönt men kan ändå inte tro på att det kommer sluta med en bebis, jäkla missfall.


    Åh vad underbart! Chansen är ju väldigt stor nu att det går vägen!! Så glad för din skull! Ja, jag kan inte låta bli att hoppas... Jag känner mig väldigt konstig faktiskt, på ett sätt som inte går att sätta ord på. Vågar inte hoppas på graviditet, men det känns faktiskt så!
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-06-14 07:01:13 följande:

    Jag funderade en hel del nu efter missfallet om man borde skydda sej en månad...

    Vad tror ni?

    Själv tycker jag att kroppen själv borde ha såpass koll att den inte blir gravid om det inte är lämpligt...???

    Jag räknar inte med att bli gravid men vi har heller inte skyddat oss...


    Jag har inte skyddat mig. Tror att blir man gravid igen, då är kroppen redo...
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-06-19 14:16:31 följande:

    Jaa jag hoppas verkligen att det går bra denna gången. En nära vän avslöjade precis att dom ska ha strax efter oss (dom vet inte att jag är gravid) och snacka om att det kommer göra ont om vi får missfall igen och dom sedan får sin bebis. Usch vill inte gnälla utan bara vara glad över att vara gravid men shit det är verkligen svårt att glädjas denna gången.

    Hur går det för dig? Har du fortfarande en liten känsla och när har du bim? Hoppas så att du ska få ett plus snart <3


    Jag förstår att det är svårt att glädjas när man har de erfarenheterna som vi har. Men denna gången går det vägen för dig ska du se! Jag hade bim förra veckan, testade dagen innan och det var negativt... Senare samma dag kom mensen. Blev helt förkrossad, och kände faktiskt först att jag ger upp, jag orkar inte mer! Men nu är nya ägglossningstest inhandlade. Och i morgon börjar jag ägglossningstesta!
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-06-25 15:50:25 följande:

    Ja det är ju tyvärr det, men man får tänka att man kan inte påverka det ändå, händer det så händer det.

    Åh förstår att det känns tungt, det är verkligen en sådan enorm besvikelse när den jävla mensen kommer :( bra att du ändå tar nya tag och inte ger upp, du SKA få ditt efterlängtade plus!


    Tack! Skulle ha BF nu i dagarna, vilket känns sjukt jobbigt! Likaså när jag ser min gamla bf tråd juni ploppa upp här i tid och otid. Så mycket jag hann skriva i den tråden innan mitt missfall. Känns lite hopplöst nu, men ger inte upp än.
  • Anonym (Lexi)
    SkogsstjärnN skrev 2016-06-28 21:01:26 följande:

    Det var ett plus för mig! Känner mig rätt så sansad ändå, kanske inte har fattat det än. Passar med att vi köpt hus och att det är SÅ mycket som ska göras under sommaren så jag kommer inte hinna sitta och oroa mig. Då går tiden fortare tills vi kan se att allt är som det ska??


    Grattis!   Vad kul!
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-06-28 20:53:54 följande:
    Ja usch förstår verkligen att det känns extra tungt just nu :( du får försöka hålla dig borta från den tråden om det blir för jobbigt, det är så lätt att pina sig själv med såna saker :(

    Nej det är bra, du ska verkligen inte ge upp, hang in there!
    Tack!  Har ju inte tråden i favoriter längre, och skulle aldrig falla mig in att ens gå in och läsa där.  Har inte varit inne där sen missfallet för 6 mån sen, men den dyker upp bland senaste inläggen dessvärre.   Men, inget att göra åt!  BIM om två veckor nu...Har inte stora förhoppningar, men chansen finns!   Skrattande     Hoppas allt är bra med dig och din lill*!   Hjärta
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-07-12 16:01:50 följande:

    Uppdatering på alla??

    Själv har jag nån vecka kvar till bim...

    Eftersom jag inte visade några annorlunda symtom mot en vanlig mens när jag blev gravid undantaget just att mensen aldrig kom, så kommer jag inte börja hoppas förrän om två veckor om mensen inte kommit då...

    Hur går det för er andra?


    Jag har bim i morgon... Känner inget, bara lite mensvärk. Så har inga förhoppningar...
  • Anonym (Lexi)
    SkogsstjärnN skrev 2016-07-02 08:36:52 följande:

    Började blöda inatt så den lyckan var inte långvarig. Fy fan. Så orättvist det känns, och varför fick jag plus för att få missfall några dagar senare? Hade det på känn ändå. Värdelösa kropp. Nu kommer snart tiden då vi skulle fått barn och jag har flera kompisar som får barn då så det kommer kännas riktigt skit.


    Nä, vad jobbigt! Jag skulle haft en nyfödd nu... Men det känns som att fortsätta är enda alternativet!
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-07-17 12:23:47 följande:

    Har du fått mens?

    Själv fick jag min nu, en vecka innan bim:(

    Visst... Ska skiten ändå komma så hellre tidigare än senare än bim, men ändå...

    Känner mej helt förstörd just nu


    Ja, mensen kom på bim..
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-07-18 23:57:41 följande:

    Trist:(

    Vi har några bekanta som tydligen ska ha barn i december, "min" månad...

    Inte alltför kul att se en vacker bebismage växa till sej i samma takt som min "borde" ha gjort...

    Förra gången tog det 6 månaders riktiga försök... Får väl räkna med något liknande nu om jag har tur:/


    Fy Sånt är jobbigt! Min sambos bror fick barn i helgen... Jag tycker det är såå jobbigt. Vill INTE träffa dem! Vi skulle ju haft en nyfödd nu... Jag försöker att inte tänka på det, men den senaste tiden har jag drömt om vårt barn nästan varje natt, ena drömmen kan handla om att jag är helt förkrossad och inte vill leva längre, nästa dröm lever hon, och jag ser hennes ansikte tydligt, och ammar henne och hon är så levande och jag ser henne så tydligt... Så jag antar att mitt undermedvetna bearbetar detta fortfarande...
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?