Inlägg från: Anonym (Lexi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lexi)

    Följas åt till + efter MA?

    Anonym (Längtar också) skrev 2016-08-12 22:20:21 följande:

    Men guuuuuuuuuuuuud vad roligt!!!! :D åh så glad jag blir för din skull :D :D GRATTIS!!


    Tack!! Jag har befunnit mig i lyckorus, men nu börjar oron smyga sig på.. Tänkte boka tidigt ultraljud, även om jag fick lära mig den hårda vägen att det inte är någon garanti. Men det är en bit på vägen i alla fall! Mitt tydligaste gravid tecken denna gång var att jag blev extremt luktkänslig. Har haft molvärk drygt en vecka, men det har jag alltid före mens... Igår började jag också få en väldigt speciell känsla i livmodern, som jag bara haft när jag varit gravid. Och i går kväll kände jag av trötthet och illamående, vilket inte gör något alls, för just nu är jag så oerhört glad att jag är gravid! Hur går det för dig?
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-08-13 00:31:10 följande:

    Men ÅÅÅH vad glad jag blir för din skull:)

    Stor kraaaaam!!!

    Jag testade igår men det var negativt så jag inväntar mensen nu...:/

    Hoppas jag får göra dej sällskap snart<3


    Tack! Det känns fortfarande helt overkligt! Vad tråkigt att du fick negativt, men hoppas verkligen det tar sig snart! Plötsligt händer det! Jag har varit så nedstämd ända sen missfallet i december, och det har varit jobbigare och jobbigare för varje månad utan resultat. Det har släppt nu, och även om jag vet att jag inte kan få tillbaka samma barn som jag förlorade, så känns det sena missfallet mycket lättare att hantera nu! Det jag gjort annorlunda inför den senaste ägglossningen är att jag för 1-2 mån sen började med några kosttillskott som fertilitetsguiden rekommenderade, vet ju inte alls om det påverkade, men kanske.
  • Anonym (Lexi)
    SkogsstjärnN skrev 2016-08-13 12:49:24 följande:

    Grattis Lexi! Plus i tråden ger hopp<3

    Själv är jag rådvill, efter missfallet förrförra cyckeln är min kropp knäpp på riktigt. Fick mens en vecka tidigt och ännu mer uppdelat (två dagar mens, sen fyra utan och sen tre med mens igen) och nu skulle jag ha ägglossning i torsdags. Fick positivt äl-test men inga flytningar så antog att det inte blev någon och testet var negativt igår. Idag fick jag äl-flytningar och testade igen för att se om jag var dum men nädå, äl-testet var postivt igen. Så antar att kroppen inte släppte ägget och försöker igen. Får ha sex för säkerhetskull ikväll då:P.

    Igår var BF för det första missfallet. Försöker att inte tänka på det men alla är verkligen gravida runt oss. En nära vän berättade för nån vecka sen att hon plussat och även om jag hade det på känn så sög det. Hon gjorde det bra, var väldigt förstående att mina känslor inte handlar om henne och så fantastiskt snäll som berättade det tidigt just för att hon vet vad vi går igenom. Till skillnad från min svägerska som valde alkoholfritt och blinkade åt mig på ett bröllop några veckor efter jag skrapats efter MA't. Med tanke på att hon passat barnen medans jag åkt in akut och under flera av återbesöken så var det lite okänsligt.


    Tack! Ja jag har varit med i denna tråden sen januari tror jag, och det har känts så roligt och hoppfullt när någon i tråden plussat! Fy det var väldigt okänsligt av din svägerska, eftersom hon vet vad du gått igenom. Håller tummarna för flera plus i tråden nu!
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-08-15 22:52:58 följande:

    Jaa förstår precis, tyvärr kan man inte bara vara glad, oron smög sig på ganska direkt. Men även om det precis som du säger inte är någon garanti att det går bra bara för att man sett att det ser bra ut på tidigt VUL är det ändå skönt att göra det. Ha det som en milstolpe typ. Så det tycker jag att du ska boka in om det känns bra :)

    Det går bra här, känner ganska tydliga rörelser nu och det är såå mysigt! Vi ska göra RUL om en vecka, längtar dit. När har du bf enligt senaste mens? :D


    Ja jag tänkte boka in ett ul snart, de gör det från vecka 8+0. Vill bara att tiden ska gå fort nu, haha. Vad spännande med RUL! Jag har bf 18 april. När var det du hade?
  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-08-13 20:38:18 följande:

    Fick mens nu på morgonen:/

    Testade negativt i förrgår så det var väntat, men av någon anledning har jag hela sommaren fått mens när vi befunnit oss i sommarstugan... Vi är ju här även under vinterhalvåret men det känns som att jag kanske sluppit mens en eller två gånger senaste året... Var även här som jag började förstå att jag var gravid, den gången som nu slutade med MF:(

    Jag känner mej förstås ledsen men har försökt säga att det blir barn nån gång i oktober/november... Då kanske jag kan släppa lite press. Tog ju 6 månader sist innan jag blev gravid, men det behöver ju inte innebära att det tar lika lång tid den här gången... Det här var 3-e månaden med mens sen mitt MF...


    Inte roligt med mens även om man är förberedd på det. Det kan ju vara olika hur lång tid det tar innan det tar sig. Jag har blivit gravid otroligt fort de andra gångerna, nu tog det 7 mån och det kändes som att något var fel, även om det är inom normal tid. Jag bestämde för mig själv att jag skulle ge detta en chans till årsskiftet, sen får jag i januari börja fundera på om något inte stämmer. Då har det gått drygt ett år sedan missfallet. Är väldigt orolig nu för att få missfall igen. När jag fick tidigt missfall i höstas så var jag inte alls orolig, inte ens när jag började småblöda lite varje dag. Tänkte att det säkert var normalt.
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-08-16 23:08:11 följande:

    Ja men det tycker jag du gör rätt i. Ja, man vill verkligen bara att tiden ska gå snabbt där i början, första veckorna av en graviditet är inte rolig. Nu när man kommit lite längre i graviditeten inser man hur jobbig och påfrestande den första osäkra tiden är så förstår precis hur du känner nu. Men tiden går ju trots allt väldigt snabbt så håll ut :)

    Jag har bf 17 januari (:


    Jag försöker njuta av de ömma brösten, illamåendet på väg till jobbet på morgonen och känslan av att jag är gravid, som jag längtat så efter.. Men ja, jag är orolig! Oron finns där konstant i bakgrunden... 17 januari hade jag bf med mitt äldsta barn, blev gravid på valborg, haha!
  • Anonym (Lexi)

    Vecka 6 (5+5) nu. Samma dag som jag började få bruna flytningar som var början till ma i september förra året... Jag har inte gått med i någon april tråd än, inte heller bokat tid för inskrivning. Däremot har jag bokat tid för tidigt ul om drygt två veckor. Tiden går så långsamt!

  • Anonym (Lexi)
    lynx vox skrev 2016-08-24 06:07:31 följande:

    Du ska se att allt går bra nu;)

    Efter att du blev gravid känns det som att jag lite lättare kunnat släppa mitt egna MF...

    Som lite hopp om att det kan få ta 7 månader, men att jag faktiskt kommer bli gravid igen :)

    Ska ha äl nu, men killen ramlade från en stege igår så det blir nog inget barn denna månad :/


    Vad roligt att min graviditet även kan ge andra lite hopp Men herregud vilken otur med din kille, ramla från en stege.. de måste se till att ta det lugnt och försiktigt i ägglossningstider ju! Hoppas han återhämtar sig snart!
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-08-24 15:52:23 följande:

    Åh förstår precis hur segt tiden går för dig nu, får nästan lite ångest när jag tänker tillbaka på första veckorna. Men denna gången ska det gå bra för er, så är det bara!

    Väntade också ganska länge innan jag ringde MVC, tror jag var i vecka 11 eller 12 faktiskt. Men skönt att ha tidigt ul inbokat, då har du något att se fram emot :) vi gjorde RUL i måndags, allt såg bra ut :D


    Åh vad härligt att allt såg bra ut! Vet ni kön? Vecka 7 nu, och ingen blödning än i alla fall. Men jag tycker jag mår lite "för " bra just nu... Det enda är att brösten är extremt ömma och har växt så att jag inte kan knäppa jackan, och lite finnar i ansiktet. Jag vill nog egentligen också vänta till vecka 11-12 innan jag ringer mvc, men samtidigt så tänker jag göra kub test, så jag måste nog ringa innan, så att det hinns med.. Men före ultraljudet kommer jag inte ringa.
  • Anonym (Lexi)

    Idag när jag klev ur bilen här hemma så hände det jag fasat för Kände hur det rann till i trosan, skyndade mig in, och det var bruna flytningar.. Mitt ma började ju så, med bruna flytningar till och från några dagar. Jag gjorde genast ett gravtest (vet inte varför, för det säger ju inte så mkt om det är ma), det var fortfarande positivt. De få symptom jag har haft är kvar, och i morse kom äntligen illamåendet tillbaka en stund före frukost. Flytningarna kom bara på pappret, och nu kommer det inget alls. Men denna soliga och varma (vi har 26 grader här ) helg kommer bli fylld av oro! Och många toabesök.

Svar på tråden Följas åt till + efter MA?