Inlägg från: Anonym (Lexi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lexi)

    Följas åt till + efter MA?

    Hej! Jag fick ett MA i vecka 7 i september. Blev sen gravid igen direkt efter, lyckan var total! Gjorde ul i vecka 12 och allt såg bra ut. Vecka 12+5 vaknade jag av värkar, men väldigt lite blod. Några timmar senare födde jag fram den lilla i toaletten. Usch, kan inte ens skriva om det utan att börja gråta Det värsta jag varit med om. Men när blödningen slutade, började jag med ägglossningstest igen, och vi prickade in ägglossning. Fick graviditetssymptom några dagar innan beräknad mens, och plussade. Har sen dess haft blodiga flytningar, och graviditetssymptomen har inte alls varit som de tidigare gångerna. Så jag är övertygad om att det är kört. Igen. Men jag kommer inte ge upp!

  • Anonym (Lexi)
    springa skrev 2016-01-27 20:43:11 följande:
    Beklagar din förlust. Hoppas det går vägen för dig denna gången! Hjärta
    Tack!   Tyvärr var det ännu ett missfall
    Tar nya tag om ett par veckor!  
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-01-28 22:32:43 följande:
    Åh beklagar verkligen allt hemskt du fått vara med om. Det är så sjukt sorgligt och rent vidrigt känslomässigt med missfall. Nej det är bra, ge inte upp! Hoppas verkligen inte att det är missfall du håller på att få igen och att ni kommer få ett efterlängtat barn trots det du fått gå igenom.
    Tack!  Hjärta  Missfall igen, men tänker inte ge upp!    Det är helt förfärligt jobbigt, men jag kämpar vidare!  
  • Anonym (Lexi)
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-01-29 23:48:43 följande:
    Men åh, beklagar verkligen, lider med dig :( fy så orättvist, finner inga ord. Hoppas ni finner styrkan att ta er igenom detta. Skönt att höra att du är en kämpe som inte ger upp! Det borde verkligen vara er tur snart. Ska du få göra utredning nu när du fått tre missfall i rad?
    Tack {#emotions_dlg.flower}     Jag vet inte, men ska kontakta gyn i morgon, så får se vad de säger. 
    Jag har två äldre  barn sen tidigare (med mitt ex). 
  • Anonym (Lexi)
    springa skrev 2016-02-01 07:33:51 följande:

    Börjar känna mig nervös! 
    Slutade med tabletterna igår och har ännu inte börjat blöda...Står iofsig det ska ta 2-4 dagar men läst att på vissa sätter det igång efter någon dag..
    Så är barnen förkylda så är livrädd de ska ha feber på onsdag så vi inte kan lämna dem på dagis. Mannen har tagit ledigt så han kan följa med mig men om det var något som visade sig när jag fick mf var hur dåligt stöd vi har från vår familj som knappt ville passa barnen när jag behövde in på sjukhuset för det var för tidigt på morgonen enligt dem. Vill självklart inte ens fråga dem igen då. Känns som pest eller kolera, åka in själv och eventuellt skrapas eller be dem som redan svikit oss om denna tjänst...Nu har de inte feber utan bara hostar så håller dem hemma idag och imorgon så de får vila tänkte jag.
    Åh vad jag hoppas att detta funkar nu så jag slipper skrapas! En skrapning hade bara gjort processen längre och skjutit fram äl ytterligare :( 


    Känns så överjävligt att vi ska behöva gå igenom detta!  {#emotions_dlg.flower}
    Håller tummarna för att du slipper skrapas!

    Jag ringde gyn idag. men de verkar tro att jag inte var gravid denna tredje gång, utan att det positiva testet berodde på att jag fått ett sent missfall nyligen.  Och ja, kanske är det så... 
    Jag är i alla fall inte gravid och har fått två störtblödningar de senaste dagarna.  Vad är det för fel på mig, är så orolig att det aldrig kommer bli någon bebis Gråter
  • Anonym (Lexi)

    Ska iväg så skriver lite kort bara. Har precis bokat tid hos gyn, om tre veckor, de hade inget tidigare och gynakuten var inget alternativ eftersom det inte är akut direkt.

  • Anonym (Lexi)
    SkogsstjärnN skrev 2016-02-02 16:56:11 följande:

    Hej tjejer, jag kliver in här om det går bra. Det är nått särskillt att läsa/prata med de som går igenom samma sak.

    För 11 dagar sedan började jag blöda, var då i 8+3, och då det var min fjärde graviditet och att jag aldrig fått en droppe blod i de tidigare så visste jag att det var kört. Ringde gyn som sa att det var lungt eftersom det var väldigt lite blod. Väntade hemma med hopp och förtvivlan och bestämde mig dagen efter att ovissheten tog död på oss så jag grät mig till att få komma in på gynakuten. Många timmar senare så finns det inget livstecken i livmodern. Liten fostersäck och en skugga som kunnat vara embryo. Stannat för länge sedan. Det är påväg ut säger läkaren självsäkert, när som hellst tar din kropp hand om det.

    Sedan dess inte en droppe blod till och på återbesöket idag så trodde nästa läkare att det lika gärna kunnat vara en ofostrig graviditet. Eller stannat upp väldigt tidigt. Har fått med mig medecin för att avsluta och hoppas innerligt att det får smidigt till, eftersom det är så litet borde det inte bli för jobbigt. Har dock den där skit-genen som gör att allt "liten risk för" drabbar just mig så vi får se hur det går. Inte optimist:P

    Har haft på känn hela tiden att något var fel, inte alls mått som med de tidigare. På nått vis hjälper det nu då jag inte vågat investera mina känslor fullt ut. Men de här senaste veckan då jag gått och väntat på missfallet men ändå haft gravidsymtom har varit jättejobbigt. Som att kroppen hånar mig. Sen ville vi så gärna ha barn tätt (minsta föddes jan-15, just blivit 1år) och jag är livrädd att det nu ska ta tid att bli gravid igen och måsta ändra hela upplägget. Börja jobba mellan osv... På det är jag ändå tacksam för de dropparna blod som fick mig att förstå, annars hade jag nog gått en månad till ovetandes...


    Å, vad jobbigt och tråkigt!   Men jag tror det kommer gå jättebra!    Du ska göra det hemma, om jag fattade det rätt?   Har du fått med dig smärtstillande också?
    Jag gjorde en abort för fyra år sen hemma, i vecka 6 tror jag, det gick helt smärtfritt och bra.  Min sambo (fd nu då) och jag hade det jättedåligt och hade beslutat att separera, yngsta barnet var bara 10 mån...  

    Jag är också livrädd för att inte bli gravid igen, var sex veckor sen mitt sena missfall, och jag blöder fortfarande lite då och då...     Är rädd att kroppen inte ska komma i gång igen, och att jag inte ska få något barn.  
  • Anonym (Lexi)

    Hej tjejer!

    Här vet jag inte vad som händer just nu.  Har inte fått tillbaka mensen, dock fått två plötsliga väldigt kortvariga störtblödningar, som tagit slut nästan direkt.   Senaste var för drygt två veckor sen.  Efter det lite brunröda flytningar, särskilt efter sex.
    Håller inte på med några ägglossningstest just nu, tänkte vänta på mensen, för just nu har jag noll koll på var jag befinner mig, och jag har ju sådana dyra clearblue med dubbelindikator, och vill inte slösa på dem hur som helst :-/

    Har tid hos gynekologen nästa tisdag, för att kolla så allt ser ok ut...  

    Vi har haft oskyddat sex flera gånger de senaste veckorna, så chansen finns att jag kan vara gravid i detta nu, även om jag inte tror det.   Tänkte i alla fall ta ett gravtest i morgon direkt när jag vaknar.  

  • Anonym (Lexi)
    springa skrev 2016-02-16 13:26:11 följande:

    Vad håller ni på med under tiden ni väntar på bebis förresten? Vi har skrivit en tid nu och hade varit skoj att få en bild av er. 

    Jag studerar och tar min examen till juni. Är lite osäker på vad jag vill efter egentligen och är lite inne på att läsa vidare till något annat (tar bara 1 år) när jag varit föräldraledig med nästa kotte. Kommer ändå ha nytta av alla kurser jag läst nu, oavsett yrke.
    Har varit tjänstledig från mitt jobb under studietiden men sa upp mig i förra veckan. En väldigt stressande plats både fysiskt och psykiskt och vill verkligen inte vara kvar där. Fick ganska påtaglig ångest av stressen och det är det sista jag behöver om jag ska vara gravid. Var jätte tungt att vara höggravid på den arbetsplatsen. 

    Ska skriva examensarbete några veckor till nu och sen är det en sista praktikperiod innan examen och någon vecka efter den åker vi till Grekland på semester. 
    Tänkt ta en intensivkurs under sommaren och äntligen se till att ta det där förbaskade körkortet också. Men mest av allt önskar jag att jag kommit förbi första trimetern när jag tar examen. :) 


    På min fritid  älskar jag att baka och sjunga. :) 


    Jag jobbar deltid.  
    Skulle passa väldigt bra med jobbet om jag blir föräldraledig senare i höst, vi ska omstrukturera ganska mycket inom företaget, och jag vet inte om jag vill jobba kvar då, eftersom det innebär mest nackdelar för mig, men då hinner jag lära upp en vikarie innan jag blir föräldraledig, och om det funkar bra så tänkte jag söka andra jobb på närmre håll (jag kommer alltså bli förflyttad i augusti).   Och då har vikarien varit med ett bra tag och kan ta över min tjänst förhoppningsvis

    Känns väldigt bra att jobba nu, får tankarna på annat och hinner inte känna efter ev graviditetssymptom och googla runt osv  
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?