• Pedalen

    fler som vill gå ner mammakilon:)?

    Jag är på!
    Vill ner ca tio kilo, men nöjer mig med sju till att börja med. Kör 5:2 med start denna veckan (andra fastedagen idag), och försöker hålla ner på onyttigheterna i veckorna och tillåter lite utsvävningar på helgerna.
    Väger mig fredagar, så imorgon är det upp till bevis :)

  • Pedalen

    Min store är 4,5 år och mina små är 1,5 år. Gick ned allt efter graviditeten, men har tröstätit tillbaka 10 kilo under sömnlösa nätter och trötta dagar med bröderna kaos.

  • Pedalen

    Vägde mig idag. Lite missvisande eftersom jag fastade igår, men ner 1,6 visade vågen. Fyller år i helgen, så gissar att kosten blir lidande, men det får väl vara hänt.

  • Pedalen
    Mooomin skrev 2016-01-08 23:45:13 följande:

    Grattis! Både till viktnedgången och födelsedagen. Jag fyller oxå i helgen! :)


    Åh! Grattis till dig med! Har ätit både tårta och druckit vin idag, nya tag på måndag...
  • Pedalen
    Blåsippan84 skrev 2016-01-09 22:33:50 följande:
    Vad kul!! Körde 5:2 för 2 år sedan under våren, sen uppehåll under sommaren innan vi plussade. Gick ner 3-4 kg har jag för mig. Men sen började jag slarva igen och gick upp Kan tänka mig köra det när jag slutat amma helt och få en skjuts lite mer:).

    Nu har jag precis ätit chips och choklad och två glas rosé. Fått veta idag att min svärmor är allvarligt sjuk så vi är lite chockade och utslagna här. Blev att jag ej orkade väga maten idag. Men ändå ätit mindre än en vanlig mumslördag. Förkylningen är på väg åt rätt håll iaf, så mer motion i nästa v.
    Vad tråkigt med din svärmor :(
    Har ätit och gottat mig hela helgen, fikat och ätit snacks och druckit vin. Men imorgon är det fasta igen, får se hur det går med kylen full av rester...
    Om man hade hållit samma tempo som 1,5- åringarna här hemma hade man inte behövt oroa sig för vad man stoppade i sig!
  • Pedalen
    Blåsippan84 skrev 2016-01-10 20:33:55 följande:
    Så du har tvillingar? Vi är lite sugna på en trea om några år. Men hörde en i sonens klass så skulle de skaffa en trea, då de hade en 8 och 6 åring. De väntar nu tvillingar, heh. Lite skillnad på 3 och 4 barn ;).

    I ett år har hon opererat bort malignt melanom samt ett par metastaser som dykt upp. Hela julen har hon varit yr och i fre fick vi bekräftat vad vi befarade, att det nu även finns i hjärnan. Imorgon ska jag och lilleman hälsa på när storebror är i skolan.
    Ja, tvillingkillar. Olycksfall i arbetet, vi hade bara tänkt oss två barn, men det finns nån mening med allt och killarna är ljuvliga. Och skitjobbiga. :) Hade aldrig ens tänkt tanken att det kunde bli tvillingar förrän det hände oss, men har sen dess hört flera som planerat ett tredje eller fjärde och fått ett på köpet...

    Denna cancer, fy sjutton vad den drabbar hårt :(
  • Pedalen
    Mooomin skrev 2016-01-12 03:22:16 följande:

    Det visade "bara" -0,6kg på vågen här, men jag hade en jobbig vecka med bebisen förr veckan och har helt enkelt ätit för lite.


    Minus är alltid minus! Bra jobbat med de förutsättningarna!
  • Pedalen

    Vi sover också extremt dåligt, och har gjort så sen killarna föddes. Blir ca fyra timmar per natt, osammanhängande. Orkar definitivt inte träna, och vagnpromenader är inte att tänka på nu när de kan gå själva, de tröttnar på att sitta efter tre minuter. Vagnen är dessutom så ting så jag tröttnar lika fort! Försöker ta promenader när sambon slutar tidigt, och sen försöker jag träna lite styrka hemma. Blev ett litet benpass innan läggdags idag, kände att jag behövde kompensera...

    Jag försöker hålla fastan så länge jag kan, och sen äta middag med familjen framåt 17-tiden. Igår åt de ungspannkaka och jag en omelette. Soppa är ju bra, det kan ju alla äta, ska googla recept! Denna veckan blir det nog bara en 'riktig' fasta, och tre varianter av 16:8 typ. Men det borde också gå.

  • Pedalen

    Muskler äter mer energi på sikt, och även om vågen står still blir kroppen snyggare, så träna på!
    Själv har jag pinsamt mkt träningsvärk efter mitt ändå relativt korta benpass igår, gör om gör rätt gör oftare... Ikväll hade jag tänkt ett mage&rygg-pass, får se om orken räcker.

Svar på tråden fler som vill gå ner mammakilon:)?