Inlägg från: Blåsippan84 |Visa alla inlägg
  • Blåsippan84

    fler som vill gå ner mammakilon:)?

    Vet inte vad det är med mig idag. Jätte sötsugen. Så köpte varsin maffig kanelbulle när sonen och jag handlade. Räknat med den i mina kcal men känns ändå ej kul :(. Vid pms förr hade jag jätte sötsug. Men har hormonspiral nu så vet ej nät mens och så skulle varit. Förra månaden hade jag iaf humöret som vid pms. Skitsur på allt. Tills maken sa att jag var som vid pms och det stämde ju, hAha. Försvann sedan efter ett par dagar. Så verkar få den skiten iaf :(

  • Blåsippan84

    Haha. Jo kände också att jag ville mysa till det med stora sonen. Tvivlar dock på mitt sug blir gurka ;)

  • Blåsippan84
    Pedalen skrev 2016-01-29 13:47:47 följande:

    Jippie, -1! Äntligen...

    Fuskar också på helgen, men försöker kompensera med motion.


    Grattis:)
  • Blåsippan84
    Mooomin skrev 2016-01-29 13:49:21 följande:

    Usch.. Här går det dåligt. Eller ja, det har liksom stannat av och motivationen har gått ner. Men idag kom vi iaf ut på en promenad, 3km, rätt bra med min foglossning och nu äter jag gröt till lunch eftersom jag vet att det blir lite ostbågar ikväll.. Alltid nåt! :D 


    Här är motivationen neråt också. Jätte trött sista veckorna men fått klarhet i det igår. Har för låg sköldkörtel funktion. Medicinerats sedan tonåren. Innan graviditeten var jag mkt svår inställd och därför dröjde det ett år innan vi fick plus. Efter graviditeten har jag också varit svår medicinerad. Först för mkt och nu igår fick jag veta att jag har för lite medicin. Kroppen går då på lågvarv och därför jag haft som bomull i huvudet ich säkert att magen är hel trög. Att man inte lär sig tänka att det kan vara det efter alla dessa år, hah. Men med bebis är det svårt ibland och veta vad som är vad i tröttheten. Nu höjde jag medicinen igår och känner nu redan mig piggare:).

    Så hoppas jag orkar komma igång med träningen nu.
  • Blåsippan84

    Duktig du är som tränar.

    Jag tog och tränade lite igår på min crosstrainer och magövningar. Har ätit en del i fre och lör då jag haft folk över eftersom jag fyller om 1,5v. Nästa helg blir väl samma ;). Vet för tre somrar sedan hade jag bra bikiniform då jag tränade på crosstrainern dagligen och gjorde övningar. Så det finns väl hopp bara man kommer igång då kommer endorfinerna med på köpet också:).

  • Blåsippan84
    SandraP81 skrev 2016-02-01 09:34:51 följande:

    Vad ni är duktiga som tränar! Jag fuskade lite i fredags kväll med två glas vin och lite choklad.. Tycker liksom att det borde jag kunna göra utan att det händer så mycket. Men igår morse hade jag alltså lagt på mig 2 kg! Inte klokt! Fattar ju att det omöjligen kan stämma.. Hela dagen igår åt jag bra ca 800 kcal totalt och vågen visade -4hg imorse. Så jag väger mer än förra måndagen trots att jag endast fuskat med vinet och chokladen. Känns deppigt! Vad är det för fel liksom!!

    Tog prover och gjorde ultraljud på sköldkörteln för några år sen som visade normalt men något låg funktion. Så jag ringde faktiskt idag och bokade in provtagning. Vill såklart att det inte ska visa något men samtidigt är det ju något som inte stämmer!


    Som föregående talare så är det ju inte fett men måste kännas jätte surt. Jag har fuskat idag också. Varit hon min mamma och ätit gott. Börjar fundera på mitt förhållande till mat. Mumsar extra för man är borta och det är gott. Varför äter jag inte bara tills man är mätt och sen får det vara bra. Men svårt när man är borta.

    Kolla sköldkörtel tycker jag låter bra. Den kan knas till sig extra efter en graviditet ska min läkare nu. Och hade du lite underfunktion redan innan så fattar jag aldrig varför Vc alltid är så mesiga med att medicinera. Gick på barnkliniken då jag fick problem redan som 10 åring. Och den dr sa alltid att jag skulle aldrig ligga i överkant på proverna även om det var inom det normala, för då får jag symtomen igen med mossig trötthet och håravfall mm. Men min förra Vc läkare var svår att övertala på den fronten. Bytt Vc så vi flyttat ich denna verkar mer uppdaterad iaf.

    Lycka till

    (Och nog måste vi unna oss lite vin och choklad för att orka i veckorna:)
  • Blåsippan84

    Och nu var det min tur att stå still på vågen. Har denna v iaf börjat träna hemma och känner mig piggare av det. Men som ni vet känns det ändå surt. Vill under 73 och komma till mitt första delmål 72.

  • Blåsippan84

    Lite glad nu;). Kom i ett par jeans som jag hade innan graviditeten. Visst det hänger lite höft och mage över men känner mig ändå som hot mama när jag gick ut, hahaha

  • Blåsippan84
    Pedalen skrev 2016-02-06 23:26:44 följande:

    Sjuka barn = kaosnätter = trött mamma = sockersug = fusk = viktuppgång. Story of my life.


    Hur mår barnen?

    Vi har hållt oss förvånansvärt friska i år. 1-2 ordentliga förkylningar sedan i höstas på barnen och en själv. Ska väl inte skriva det för nu kommer väl bacillerna hoppa på en ;).

    Efter 2 v viktplaning visade vågen 0,4 kg lättare 72,8. Att se 72 var något nytt, över ett år sedan :). Trots jag svullat lör-tis då jag fyllde år i tisdags. Dock så valde jag min meny lite lättare på mc d med wrap och sallad. Men pizza, smörgåstårta och semla.
    Har dock börjat träna mer på min crosstrainer. Äntligen kommer jag ihåg hur kul jag tycker den är att få upp pulsen och sen lite magövningar på det.

    Bättre diet nästa v och hoppas på ännu mer på vågen.
Svar på tråden fler som vill gå ner mammakilon:)?