• Adalia84

    IVF syskonförsök under 2016

    Hej! Är i samma situation! Fick en dotter i okt 2014 efter lyckad ivf. Nu sprayar jag inför syskonförsök. Tyvärr inget i frysen så kör från början! Vad spännande det ska bli:)

  • Adalia84

    Hej! Japp långa protokollet är det som gäller. Kör på samma eftersom vi lyckades med det senast. Känns som jag sprayat en evighet men nu börjar jag snart med sprutorna!

    Hur går det för dig/er?


    Tedax skrev 2016-01-10 15:23:44 följande:

    Hur går det? Om du sprayar så kör du det långa protokollet, eller hur?


  • Adalia84

    Jag har mått bra av sprayen, nu har jag slutat med den och gått in på sprutor. Verkar som att det är olika regimer beroende på var man går. Förra gången fortsatte jag ned sprayen samtidigt men bara halva dosen.. Förra gången blev det 15 dagar med sprutor men det var tydligen lite länge så nu fick jag höja dosen och se om det blir kortare. 10 dagar var bra sa dom...

    Nä det är lika bra att ställa in sig på ivf så får allt annat bara bli bonus.. Ska ni gå privat? Korta protokollet ska ju gå snabbt och smidigt men jag tycker det har gått förvånansvärt bra med långa oxå! Hur gamla är ni?


    Tedax skrev 2016-01-12 20:58:52 följande:

    Hur mår du? Får du några biverkningar av sprayen? Hur länge ska du spraya? Hur länge ska du ta sprutor? Tar man sprayen och sprutorna samtidigt?

    Jag är en novis på IVF, så det blir många frågor och funderingar. Vi kommer i och för sig köra det korta protokollet, men jag är nyfiken på det långa också.

    Vi har två "hemma"-försök kvar. Har inte så stort hopp att de ska fungera. Så om inget mirakel inträffar under dessa två månader, så kör vi igång med IVF i slutet av februari/början av mars.


Svar på tråden IVF syskonförsök under 2016