• Amie77

    IVF syskonförsök under 2016

    Oj, hittade precis den här tråden som hade passat mig som handen i handsken! Eller det gör den väl fortfarande. :)

    Jag har en son som föddes hösten 2013 efter tredje IVF-försöket. Nu är det dags för syskonförsök. Så spännande!

    Sedan de två misslyckade IVF:erna hade vi två 2-dagars och 2 blastocyster i frysen hos CvL. Vi gjorde ett ostimulerat FET igår. Första blastisen (vi valde blastocysterna - bättre att försöka med ett embryo som bevisat att det kan överleva till dag 5 än ett 2-dagars som kan "dö" dagen efter insättning på dag 3) överlevde inte upptiningen, men den andra gjorde lyckligtvis det.

    Så nu är jag på RD1 och har testdatum 10/3 även om jag antar att jag borde få ett 99%-säkert svar många dagar innan dess... Oh well, har inget större hopp om att det lyckas och vi planerar inte att göra ett till försök trots att vi har embryon kvar i frysen, så vi får se hur det går.

  • Amie77
    Tedax skrev 2016-03-04 15:14:26 följande:
    Håller tummarna för lyckad ruvning!
    Tack! Kommer nog att testa tidigare denna gång. Har testat dagen innan TD förut, men nu tänker jag mig att jag kan testa ännu tidigare. Tycker enbart det känns spännande. :) Är på 7dp5dt nu så 12 dagar efter ÄL. Funderar på att testa söndag morgon... Vi får se!

    Lycka till själv!
  • Amie77

    Ja, oj. Det kändes mycket. ÖS är ju inte kul (inte råkat ut för det själv dock) så det blir nog bra med att göra ett FET framöver. Hur länge måste du vänta då?

  • Amie77

    Ah, okej! Hoppas ni får möjlighet att testa nu på en gång då. Det är ju så jobbigt i denna process att behöva vänta och skjuta upp saker.

  • Amie77

    Plus idag! Innan händerna var tvättade så var där ett tydligt plus. Wow, kan knappt fatta det. Är orolig och glad på samma gång!

  • Amie77

    Tack!

    Ja, det var första syskonförsöket. Hoppas bara det håller i sig nu!

    Stort lycka till för er också!!

  • Amie77

    Tack! Bekräftade med ett CB digital idag så just nu känns det lugnt. Dock 3 veckor kvar, minst antar jag, innan VUL. Jobbigt det,

  • Amie77

    Jag går privat på CvL. Har aldrig kört med landstingets försök för på den tiden (då vi startade processen) var det bara ett enda försök som gällde här och det kändes som det ändå inte skulle lyckas.

  • Amie77

    Wow, vilket fint resultat! Hoppas de odlar några vidare till blastocyster om man ändå har så mycket att "ta av".

Svar på tråden IVF syskonförsök under 2016