• Libra77

    IVF syskonförsök under 2016

    NoA22 skrev 2016-04-12 11:08:44 följande:
    Mensen har inte dykt upp här än tyvärr :( Hoppas inte kroppen ska börja krångla med mig nu!! Min mens som alltid är punktlig..

    Vi har 2 st blastocyster, så jag hoppas att det är starka rackare :) Vi har gjort 4 FET nu som syskonförsök (dock med 2 dagar embryon) och ett FET innan vi fick sonen.

    Vad härligt att ni får köra igång direkt igen. Hoppas verkligen detta funkar för er nu eftersom det är sista försöket. Håller tummarna lite extra hårt.

    Skönt ändå att ni tagit det beslutet på ett sett, då kan man ställa in sig på det.. Jag kan inte komma till det beslutet, är orolig att jag kommer göra mig olycklig om vi inte beslutar det snart!! Skulle kunna fortsätta i en evighet och ruinera oss både ekonomiskt och psykiskt tyvärr.. Vill av hela mitt hjärta ha ett syskon till min son. Är så otroligt lycklig och tacksam för att vi har lyckats att få ett barn, men vill även kunna få ge honom ett syskon. Så just nu kan jag inte nöja mig med tanken. Men jag antar att för att man ska få "fred" i hjärtat så måste man ta ett beslut hur länge man ska hålla på..
    Hoppas mensen kommer snart då! För oss strulade den i januari när vi skulle köra igång, jag som har en så himla stabil 28 dagars cykel annars.. Livrädd nu att det ska strula med ägglossningen denna månad... Vill inte vänta längre!!!

    Blastocyster ska ju vara toppen sägs det, så vi hoppas på tur nu för oss!

    Vi har väl inte bestämt oss 100% att vi ger upp om blastisen inte stannar... Men känner lite som du också skriver att vi måste ta ett beslut om när vi ska sluta. Självklart rent ekonomiskt, men även rent mentalt och fysiskt.. Det tar liksom över vardagen hela IVF Cirkusen.. Kan ju inte sluta googla..tjuvtesta..googla igen osv....Vill komma till ro och bara kunna njuta av för mig världens finaste 1,5 åring! Men jag vill ju sååååå gärna ge honom ett syskon????
  • Libra77
    mocha8676 skrev 2016-04-10 23:06:02 följande:

    Hej! Läst lite i er tråd.

    Jag gjorde ett Misslyckat FET syskonförsök i januari. Har en dotter på snart 14 månader som blev till på tredje återinförandet av blastocyst.

    Gjorde ett FET i fredags (8/4) och har testdag 21/4. Har oregelbunden cykel, så har Bm allt från imorn och sju dagar framåt. Fick panik nyss då jag glömt ta trombyl (blodförtunnande). Vet ni när "ägget" börjar ta del av blodtillförseln? Tror inte det är nån fara att jag missat, men känner mig så dum..


    Hej och välkommen!
    Kul att du vill vara med! Hur går det för dig?
    Spännande dagar nu!

    Tog också Trombyl nu senaste FET.. Som ju då tyvärr misslyckades... Tror inte du ska fundera på dem missade tabletterna för mycket, tur att du kom på det så snabbt!

    Hos min klinik betalar man kontant på plats så din fakturafråga har jag inte så mycket att säga om.. Men nog borde den väl komma snart tycker jag :) kram
  • Libra77
    mocha8676 skrev 2016-04-12 14:34:48 följande:
    Tack för att ni släpper in mig :)

    Tror ju inte dom missade tabletterna kan ha varit någon fara då ägget troligtvis inte kunde ha hunnit fästa än. Ska inte oroa mig över det. Skulle det inte bli nåt denna gång heller så beror det nog på något annat.

    Så ni fick betala det store beloppet direkt på plats. Hade känts lättare att göra så tycker jag. På vilken ruvardag brukar ni tidigast börja testa?
    Ja, vi betalade med kort på plats för FET, 13000. Nu har priset höjts till 15000.

    Första försöket IVF , 5 dagars blastocyst tjuv testade jag endast 2 gånger, dag 4 neg och dag 12 positivt. Det blev en fin liten kille! Nu efter FET blastocyst började jag toktesta dag 5, dagligen ... Blir det en gång till ska jag försöka låta bli att testa innan dag 10 i alla fall....:)
  • Libra77
    mocha8676 skrev 2016-04-12 17:45:07 följande:
    Vad olika det är. För oss kostar ett FET 11000kr. Men sen tillkommer kostnad för Lutinus, trombyl, ultraljud och tester. Fick ingen info om "trepack"..

    Börjar känna att det kliar i fingrarna. Vill börja testa snart. Men ska försöka hålla mig till 21/4 då testdagens är :)
    Vi går till en liten privat klinik, priset är Ink undersökningar och UL innan FET, VUL efter om det blir aktuellt tror jag kostar extra. Och all medicin förstås.. Så billigt är det ju inte.. Och om man ska börja helt från början blir det helt andra summor:( Så jag hoppas så innerligt på vår sista eskimå!

    Har läst att olika kliniker ger olika råd när det gäller ansträngning efter återföring.. Min säger att man ska leva som vanligt.. Andra har skrivit att deras läkare sagt att man ska undvika onödig ansträngning och att bära tungt i 14 dagar. Första gången tog jag det jättelugnt (endast promenader) efter ET . Denna gång bar jag sonen (15kg) från bilen direkt efteråt. Jag vilade heller inte alls på plats denna gång, förra gången låg jag kvar 15 min... Vet inte alls om det spelar roll, men man blir fundersam när det verkar vara olika bud på olika kliniker.....
  • Libra77
    dn998 skrev 2016-04-13 12:19:27 följande:

    Libra77-håller tummarna att allt ser bra ut för dig på tisdag!
    Det är så himla tråkigt att det inte gick vägen för dig denna gång.
    Men tror på din sista blastis, så att ni kommer slippa tänka på om det var sista chansen eller inte!
    Hoppas du får din äl som vanligt nu, så att ni kan komma igång direkt!
    Stor kram{#emotions_dlg.flower}


    Tack????och Grattis igen????
    Håller tummarna för er också! Försök slappna av och njut, men förstår att det är lätt att bli nojjig!

    Jag måste försöka ta det lite lugnt nästa gång dvs. om nu eskimån överlever upptiningen...
    Min mens är något rikligare än vanligt.. Så hoppas innerligt att det inte är något knas.. Men iofs bra att allt det gamla blöder bort.. Bara slemhinnan hinner bli tillräckligt tjock till återföringen!! Blir spännande på tisdag!

    Kram????
  • Libra77
    NoA22 skrev 2016-04-14 20:18:10 följande:

    Min mens dök äntligen upp igår kväll. Pratade med kliniken idag och jag ska börja med ägglossningstest den 25e. Borde bli FET i slutet av april eller början av maj för oss!!

    Tedax hur går det för dig? Har din dykt upp än?


    Va kul! Då är det dags snart!

    Det känns som många kliniker jobbar med ägglossningstest inför FET.. Det gör inte "min"... Istället VUL på kliniken för all kolla äggblåsorna dag 10 efter mensens första dag..och gör därefter en bedömning och bestämmer datum för FET.. Att det kan vara så olika????
  • Libra77
    dn998 skrev 2016-04-15 09:20:14 följande:

    Va härligt NoA22Glad

    Här är det nog kört tyvärr....tog ett digitalt i morse och det visar fortfarande 2-3 veckor.
    Är i v 5+5 så nu borde det ju verkligen stå 3+.
    Åhhh....vill inte!!
    Men mina test från testlagret ökar, idag var nästan teststrecket starkare än kontrallstrecket.
    Men det här bådar inget gottGråter


    Hej!
    Förstår att du är orolig, men så länge du inte har ont eller blöder är det nog under kontroll! ???? Kan du kanske prata med kliniken och få ett lugnande besked så du kan slappna av och njuta? Kram
  • Libra77
    NoA22 skrev 2016-04-15 10:48:33 följande:
    Ja vad lustigt.. Men de verkar göra olika med det mesta tycker jag. Finns väl inget rätt och fel men man skulle ju vilja veta vad som är mest effektivt! I sett fall borde det dock inte spela roll vilken av varianterna de kör. Kollar man bara dag 10 eller kan det vara så att man får komma på ytterligare kontroll? Kan man se redan då när man kommer ägglossa?

    På min klinik så gör man tydligen återföring 6 dagar efter utslag på ägglossningsstikan med blastocyst! (Har ju bara gjort med 2 dagars förut och då är det 3 dagar efter utslag) Hur räknar de för er på er variant?
    Ja det verkar vara olika med allting, men knappt läst någon annan som inte testar med ÄL stickor så blir ju lite fundersam.. Här är det besök dag 10.. Om äggblåsorna då är tillräckligt stora får man en tid för när ägglossningssprutan ska tas... Då blir det ju inte enligt min naturliga cykel egentligen även om det är ostimulerat FET... Andra kliniker är så himla noga med dagarna att man får vänta en månad om tex dag 5 är en söndag... Säkert inget konstig, min klinik har bra statistik, men fundersam när det är så olika.
  • Libra77
    mocha8676 skrev 2016-04-18 21:53:15 följande:

    Testade tre dagar för tidigt nu på kvällen. Är gravid :)


    Härligt! Stort grattis!
Svar på tråden IVF syskonförsök under 2016