• MoM11

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Efter 6 misslyckade ivf funderar vi på äd.

    Någon som har erfarenhet av Ava Peter?

  • MoM11

    Quinna73, du kan köpa Albyl Minor (barnalbyl) på apoteket, de är 250, många delar dem i 3 (vanlig dos är runt 80). Du kan ju annars dela dem i 2 och ta bort lite från varje halva.

  • MoM11

    Grattis mom2012, fantastiska nyheter! Jag håller tummarna!

    Är det någon som har tips var man kan göra LEI i Sverige (utan att göra övrig behandling där), eller kanske i Danmark?

  • MoM11

    Hej!
    Jag är också intresserad av vad ni vet och tycker om ERA test. (Jag gör ivf/fet med egna ägg idag men kanske blir det ÄD framöver). Om man gör stimulerad FET, är det även då intressant med implantationsfönstret? Hur testar man det inså fall, är man nedregmerad en extra månad inför försök? Är det för att se om slemhinnan blir gammal efter en viss dag? Vid stimulerad FET väntar man ju på
    att slemhinnan ska bli tillräckligt tjock, sedan blir det insättning. Får inte riktigt ihop det med hur ERA test ska hjälpa till
    då, men har en gyn som föreslår att jag gör detta.

  • MoM11

    Någon som har tips på medicinering vid blödning i tidig graviditet? Jag är 5+0 idag. Har haft spottings till och från sedan insättning. Tar 6-700 Utrogestan, 5-6 tabletter progynon (tog 5 men ökade till 6 i förrgår), 22,5 progesteron. C-vitamin. Har hört vissa får blödnings-kit, vad innehåller det?
    Tacksam för era råd.

  • MoM11

    Tack för era tips.

    Jag tog massor av C-vitamin samt ökade dosen progynon och Utrogestan. köpte även hem Cyklo-F som jag tror är samma som Cyklocapron, tog 2 tabletter. Blödningen stannade av men nu är jag orolig att allt som borde blödot ut istället stannar där inne, förstår ni hur jag menar? Alltså att missfallet kanske var ett faktum men att det nu inte blöder ut pga Cyklo-F. Någon som vet mer kring detta?

    Jag har tagit blodprover idag (BHCG, TSH, progesteron, E2, FBC) men tyvärr får jag nog vänta till imorgon på svar. Funderar på att gå till gynakuten men vet inte om det är någon idé, om de kan se något nu, eller om det är bättre att vänta. Samtidigt så onödigt att fortsätta med alla mediciner om det ändå är kört, bl.a tar jag Neupogen som just nu kostar 5000/vecka. Hade gärna sparat det till senare i så fall.

  • MoM11

    Är det någon som testat tandemcykel hos Ava Peter? Börjar långsamt ge upp tanken på egna ägg. Vill göra pgd samt ev kombocykel med egna ägg och donator.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016