• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Mooki skrev 2016-02-02 17:53:38 följande:

    emmm28: Stort grattis till pluset!!!

    NinaCamilla: Lycka till imorgon, jag håller tummarna!

    längtar74: Förstår om det känns jobbigt, men jättebra att de upptäckte det. Ureaplasma är en riktig otäcking som både kan göra det svårare att bli gravid och orsaka sena missfall. Jag har själv haft det och blev bra på den antibiotikakombination som din klinik ordinerade.


    Tack. Skönt att höra! Hmm...jag har haft två
    MA med ÄD-graviditeter. Tänk om det här är något som bidragit? Fattar ju att det är mycket mer som spelar in, inte minst embryonas kvalitet, men det här lär inte ha hjälpt...
  • längtar74

    Tack alla för råd ang antibiotika. Ja, jisses vad de är generösa i Grekland... Jag har tagit antibiotika två gånger totalt i mitt liv så den här dunderkuren måste ju bita! Och även om jag tycker att det är viktigt att vara restriktiv så känner jag lite att nu behöver jag all hjälp jag kan få.

    Bra att veta att en kur inte påverkar kommande försök - funderade precis på det.

    NinaCamilla: hehe, då håller vi tummarna för att du snart får knapra mer antibiotika! Ny kur vid plus, är det standard på Serum eller är det just den här gången??

    Kramar till er alla!

  • längtar74
    NinaCamilla skrev 2016-02-03 08:22:37 följande:

    Minus minus minus. Den 9 ggn lyckades vi inte igen. En gång har vi sett plus men utomkveds. Fattar inte varför toppen embryos fäster sig inte...


    Nej. Åh, vad ledsen jag blir. Jäkla skit!! Nog är det väl som fan att det ska vara så svårt. Många många kramar till dig.
  • längtar74
    Mooki skrev 2016-02-03 16:54:09 följande:

    Fick svar på blodprov nummer 2 idag, hcg har ökat som det ska. Jippie!


    Så skönt!! Grattis! Nu vidare till nästa milstolpe med VUL, då? Härligt!
  • längtar74
    Milla2016 skrev 2016-02-03 22:19:06 följande:

    Tack för alla grattis!

    Har funderat på om man skulle starta en tråd för oss som är gravida? Med hänsyn till övriga som inte blivit gravida o kanske tycker det är jobbigt att läsa om VUL, symptom mm? Vad säger ni andra?


    Hej! Talar nu bara för mig men själv tycker jag att det är fantastiskt att höra om era framsteg - det ger hopp! Även om jag fattar att ni kanske behöver gravidnoja-och glädjas helt ostört också:)
    Såå...för mig får ni gärna hänga kvar även om ni startar en gravidtråd. Vi är många som vill göra er sällskap där så småningom!

    Så känner jag iaf - få se vad de andra tycker. Jag är oavsett oerhört tacksam och glad över att ha den här kontakten. Att ventilera, glädjas och hoppas, trösta och noja ihop med andra som förstår precis - det är guld värt.
  • längtar74

    Cejo - håller tummarna!

    Hörni vänner, en fråga inför behandling: har ni börjat ta extra tillskott av ngt slag innan behandlingsstart? Tänker på omega-3, E-vitamin etc. Vad, hur mycket, när?

  • längtar74

    Godmorgon!

    NinaCamilla: Skönt att höra hur full av kraft och energi du är redan. Heja dig! Det här kommer att gå! 2016 har ju bara börjat:)

    Hopp: håller tummarna för dig i dag. 

    Tack alla för input om vitaminer o annat. Det skadar nog inte att fylla på lite - allt man gör för att må bra tror jag på. Längtar efter lite ljusare kvällar. Att få ta en löprunda efter jobbet utan reflexväst - det skulle göra susen för både kropp o själ...

    Jag väntar på besked från gyn om hon kan skriva ut antibiotika, men under tiden så har jag fått recept från Serum. Är priserna man ser på Fass det man faktiskt betalar, eller blir det dyrare när man kommer med EU-recept? Någon som vet?

  • längtar74
    Hopp72 skrev 2016-02-05 09:51:52 följande:

    Jag är så alldeles galet lycklig just nu. Jag plussade idag på teststickan!!!!! Har även lämnat blodprovet men får vänta på besked tills på måndag. Tänkte ta ett till i morgon för säkerhetsskull.


    Hurraaa!!! Så roligt:) Grattis!
  • längtar74
    Uptomeism skrev 2016-02-07 15:15:37 följande:

    Då passar jag på att fråga vad som har avgjort vilken klinik ni gjort: kötid, pris, rekommendationer, geografiskt läge, deras egen statistik? Eller något annat?

    Jag är nyfiken för i en tråd jag läste om embryodonation kändes det som att de flesta åkte till Tjeckien och här åker de flesta till Riga. Går det trender eller är det något annat som styr?


    Hejhej,

    Våra val (Valencia, Prag o nu Aten) har varit baserade på rekommendationer o lite egen känsla. Vi bor i Skåne så härifrån blir det ju närmare till kontinenten, hehe...;)

    Kul att vi är så många i tråden som är på gång - känner på mig att det blir ett bra år!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016