Inlägg från: Tonensu |Visa alla inlägg
  • Tonensu

    15kg på två månader!

    Ja jag hänger på. Skulle verkligen behöva lite hjälp i hur jag ska gå tillväga. Födde barn 14:e oktober och vill gärna gå ner till april. Sist jag vägde mig (förra veckan) vägde jag 67 kg. Målet är 55 kg. Jag har dragit ner markant på sötsaker, bakar eget bröd och promenerar när jag kan.

  • Tonensu
    Logiskt skrev 2016-01-09 23:15:30 följande:
    Härligt! Och grattis till nedkomsten! Jag förstår att man som nybliven förälder funderar på hur man skal orka, hinna och klara av att gå ner i vikt och träna mitt i allt barnpassande. Det går, men klart du behöver järnvilja precis som alla oss dödliga.
    Tack tack! :)
    Jo men jag känner att jag har det men kan inte köra på hårt pga kroppen. Har du barn? Några bra och skonsamma övningar du kan tipsa om isf?
    Är förkyld för tillfället men har en pilatesboll som jag ska testa :)
  • Tonensu
    Logiskt skrev 2016-01-09 23:30:58 följande:
    Inga barn här för egen del! Jag skriver ner mitt så kallade program här imorgon, lite väl sent här på dygnet, så kika in imorgon igen! Och inget illa menat, men den där pilatesbollen kan du sitta och studsa på lite för skojs skull, de saker jag gör är extremt basic och kräver noll utrustning! Förutom ett par bra skor då
    Min bm tipsade mig om en sådan. Det är ju viktigt att anpassa träningen till kroppen efter förlossning och graviditet.
    Fast utan barn kan du väl ändå inte uttala dig om hur man ska få tid att träna med barn? Du säger att man behöver järnvilja, jovisst, men det är inte bara att lägga ifrån sig ett skrikande barn för att träna.
  • Tonensu
    Logiskt skrev 2016-01-10 09:40:31 följande:
    Detta kan vara bland det dummaste jag läst i hela mitt vuxna liv. Jag vet knappt vart jag ska börja, så jag låter bli helt och hållet istället
    Det jag skrev var ren och skär fakta. Det du skiver är personligt påhopp. Du vet inte hur det är att ha en bebis och kan därför inte uttala dig om det.

    Tråkigt att man ska bli bemött på det här viset istället för att kunna hålla en trevlig ton. Det var verkligen inte det jag sökte när jag gick med i den här tråden.
  • Tonensu

    Lämnar den här tråden. Lycka till med er viktnedgång.

Svar på tråden 15kg på två månader!