Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Kär i den jag är otrogen med

    Hej... OBS Lång inlägg

    Vet inte vad jag ska ta mig till så jag skriver av mig här istället.. Behöver några goda råd.

    Det är nämligen så attjag är gift, barn vila mm. Har ett ganska bra liv ekonomiskt mm. Men är inte nöjd med allting.. Nånting fattas ju. Innerst inne är jag helt tom. Har varit ihop med min man ganska länge nu, så nästan allt har dött ( fast vi båda är relativt unga) jag under 30 och han strax över.

    Så, problemet är att i sommras så har jag börjat smsa med en kille som bor ganska nära oss. Också gift, barn mm. Vi kände en viss attraktion till varandra och så har det varit under en längre tid. Vi sågs ett par gånger men det blev inget mer än ett par kärleksfulla kyssar.

    Problemet är det att han hör av sig, vi ses, jag blir galen i honom sen slutar han höra av sig. Undviker tom att svara på mina meddelande. Jag blir besviken och förrvirrad då. Tvingar mig själv att inte tänka på honom, men när jag väl lyckats glömma då dyker han upp igen och same old.... Hör av sig intensivt, när vi ses så visar han att han saknat mig.. Det känns på alla sätt och vis.. Vi har inte ens haft sex med varandra. Vad är det han håller på med? Har han känslor och är rädd för dom eller???

    Va fn ska jag göra ?? Orkar inte mer... Vill veta vad är det han vill. Antigen får han låta mig vara eller visa hur han känner. Mår så dåligt utav detta. Börjat tom drömma om honom ganska ofta nu, och det gör inte saken bättre. Blir så ledsen då!!

  • Svar på tråden Kär i den jag är otrogen med
  • Anonym (Anonym)

    Jag vet. Jag kan inte göra slut. Inte nu iaf. Tyvärr..


    Stolt Farsa skrev 2016-01-17 11:32:43 följande:

    Finns bara två val. Gör slut eller lägg ner kontakten med snubben. Du kan inte få båda.


  • Anonym (Anonym)

    Ok. Men varför ska det vara så svårt att göra det? Och jag träffar han dagligen. Svårt att glömma han.


    Anonym (BosseLarsson) skrev 2016-01-17 14:40:17 följande:

    Då har du svarat på din egen fråga, nästa gång han hör av sig ber du honom att sluta kontakta dig. Du plockar bort honom helt ur alla eventuella kontaktlistor och undviker sedan honom aktivt.


Svar på tråden Kär i den jag är otrogen med