Inlägg från: AnonymaPiraten |Visa alla inlägg
  • AnonymaPiraten

    Vår 4-åring såg pappa slå mig!

    Jag kan förstå detta du skriver TS och kan känna igen mig i detta. Fast bara för ert barn. Jag är i en liknande situation fast där bara jag blivit utsatt för slag (gjorde självförsvar 1 gång då dem var 2 mot 1).

    jag förstår dig dock hur svårt det måste vara för dig att ert barn sett detta och att du inte kan koppla hur dumma ni varit emot honom. Problemet i detta ligger att ni har skapat en form av normalisering kring att slå er själva när ni bråkar. Vilket i sin tur kommer göra att er son kommer först att må riktigt riktigt dåligt. Tar ni inte tag i detta så kommer han (Trott det eller ej) att uppfatta detta som ett normalt beteende. Det är ju ändå ni som skall vara ert barn förebilder eller hur?. Detta kommer till 90% säkerhet att leda till en rad olika tråkigheter med ert barn som växer upp i en destruktiv värld.

    Till exempel: Blir kriminell, slår kvinnor, våldtar, knarkar etc.. Tror du fattar. Oavsett hur svårt det är för dig att greppa detta så står oddsen emot dig totalt här, och du bör göra det enda rätta att du och din man går och pratar med psyk. Går detta riktigt åt helvete kan kanske någon annan se detta, lägger en anmälan till soc och ni båda blir av med grabben på studs.

    För att ge dig en annan bild av hur våld i nära relationer kan påverka en massa i en familj så kan du läsa denna:

    www.familjeliv.se/forum/thread/76210971-extrem-separation-obs-langt-inlagg

    Du kanske kan komma på andra tankar kring detta och förhoppningsvis göra det rätta för dig, ditt barn och din man. HÅLL BARNEN UTANFÖR ER SKIT!

Svar på tråden Vår 4-åring såg pappa slå mig!