Inlägg från: McKenzie |Visa alla inlägg
  • McKenzie

    VLCD 2016 - Nu kör vi!

    Hej

    Jag hoppar också på här! Jag började 25/1 med naturdiet och kommer köra på så länge jag orkar (minst 8v men hoppas på 17v). Väger ca 85kg idag och ska ner till ca 52-55 (vägde det innan jag fick barn för några år sedan). Jag är inne på dag 8 och mår toppen, innan jag började kuren så var jag så fruktansvärt trött jämt och det har helt vänt så bara på hur jag mår så känner jag att det är en stor vinst med vlcd!

    Jag har också skrivit en lista på anledningar till att jag vill gå ner i vikt bl.a., bättre hälsa, mer ork, bättre förebild för barnet, bättre självförtroende, kunna ha finare kläder, inte vara så varm, bättre immunförsvar mm.

  • McKenzie

    Tack! Wow, 3kg är fantastiskt ((vattenrikt eller inte). Vi har slut batteri på vågen (haha, låter som att jag vägt mig för ofta ;)) så jag vet inte om jag lyckats gå ner något sedan 25/1. Men jag känner redan stor skillnad på kläder. Längtar så efter att vara smal igen, tänk i sommar är jag/vi där!

    Idag har jag dock tänkt en hel del på mat, kanske för att det bara blev ca 3h sömn i natt. Någon annan som har svårt att sova när man är i ketos?

  • McKenzie
    Isabellisen2 skrev 2016-02-03 15:07:48 följande:

    Jag kan också säga att jag inte lyckats gå ner ett gram på 4 år. Det är alltså första gången på 4 år som jag lyckats gå ner i vikt alls. Då jag har låg ämnesomsättning är viktnedgång jättesvårt för mig.

    Jag har också på eget bevåg slutat ta min medicin som ökar ämnesomsättningen. Målet är att gå ner ytterligare några kilon och sedan kolla värdena och se om det med min nya vikt och livsstil ligger på normala nivåer utan medicin. Håller tummarna!


    Stort grattis till viktnedgången! Är det levaxin du tar? (Jag tar levaxin nämligen)
  • McKenzie

    Dag 10 idag, känns fortfarande väldigt bra. Har dock svårt att komma ihåg att dricka mycket vatten under dagen, så på kvällen blir det några liter som kompensation.. Aja jag får träna upp det.

    Jag kom in i ketos dag 4, så håll ut!

    För oss som tycker om färdiga shaker, så har Ö&B 3 för 35:- vlcd shaker och barer just nu (gäller tom 10/2 tror jag). Dvs de kostar ca 11.50:-/st mot vanliga priset på ca 22:-/st. Jag ska bunkra upp i helgen så att det räcker!

  • McKenzie
    Meriah skrev 2016-02-03 23:18:18 följande:

    Jag har glömt bort hur jäklar frusen man är inombords när man går på ren kur ????????

    Vad duktig ni är allihopa som kämpar på ????????????


    Jag är (tyvärr) inte frusen, tror jag väger för mycket för det ännu.. Längtar till att jag inte bara är varm jämt!
  • McKenzie

    Nu känns det som att jag har kommit in i en bra rutin med att bara köra flytande. Är dock rädd inför framtida kalas och middagar hos andra.. Känns konstigt att sitta där med en shake och se dum ut! Speciellt såhär i början, efter jag har gått ner 10-15kg kanske folk omkring mig fattar grejen. Dock är det endast min man som vet att jag kör VLCD. Tänkte överraska familjen i maj- typ extreme weightloss ;) Hur gör ni andra på jobbet?

  • McKenzie

    Mat är verkligen socialt som ni säger! Jag vet att jag har så svårt att hålla mig till shakes när det är något socialt sammanhang. Så jag får undvika det tills vidare. Jag tycker dock att det är lite jobbigt att "gå ut med" att jag kör diet, att det är öppet att jag kämpar med vikten, just som att jag inte vill att de ska veta att jag inte är nöjd med min kropp (som att de inte kan se det ändå ;)).

    Dag 12 idag och kört 30min promenad (har svårt att få tid till promenader på vardagar). Var inne i stan idag (Stockholm) i jobbet och slogs med alla gudomliga dofter i varje hörn.

  • McKenzie

    Runt 2-3kg kan man räkna med att gå ner i veckan. Vissa dagar går man inte ner något-de dagarna är ganska tunga.. :(

    Till er som är kvar här: Vad vägde ni från början, vad väger ni idag, hur mycket vill ni gå ner och hur länge kör ni vlcd?

    Jag tror att jag vägde in på ca 88kg när jag började 25/1, idag tror jag att jag väger ca 84 (tror pga att jag inte har en fungerande våg, men relaterar till kläder som jag haft vid en viss vikt). Jag tänker hålla på totalt 16veckor med shakes + 1v upptrappning. Hoppas på att tappa ca 30-35kg under denna tid!

  • McKenzie
    Meriah skrev 2016-02-07 12:11:38 följande:

    Jag vägde 105, 2 för två veckor sedan då jag skulle starta min shake (blev dundersjuk och fick feber) så jag startade om i onsdags utan att väga in mig så jag utgår från min startvikt. Invägning på onsdag så får vi se men det känns att det runnit av lite vätska. Jag vill nå 68 kg på mina 174 cm. Kommer att köra ren kur med en unnardag i månaden fram till målvakten. Har köpt upp för sex v. Och laddar upp med nya shakes i slutet på månaden.


    Vad kul med någon mer som ska köra lite längre. Hur lång tid uppskattar du att det tar att nå 68kg?
  • McKenzie

    Dag 15 idag och första dagen på vecka 3. Senaste dagarna har jag varit grymt sugen/hungrig på mat, men har ännu inte stoppat in en enda munsbit. Jag är en antingen-eller-person så jag är så rädd att tappa kontrollen om jag ens skulle få något i munnen och go bananas och äta allt som finns.

    Många pratar om att det är dyrt att gå på vlcd, men det är juh billigare än att köpa vanlig mat- trots att jag kör färdiga shakes. Har bunkrat upp för ca 2 månader nu, så blir endast att handla mat till övriga familjen, och de är inte så kräsna och äter gärna korv och makaroner :)

Svar på tråden VLCD 2016 - Nu kör vi!