• Ccilla

    någon som börjar med ivf nu i månadsskiftet jan/feb som vill följas?

    Har idag varit på ägguttag! Gjorde inte så ont som jag trodde :) Fick bara lokalbedövning och panodil. 5 st fina ägg blev det och på fredag blir det insättning. Spännande!

  • Ccilla

    Oj det var en bra bit att åka! Jag har 45 min till kliniken i Göteborg . Du har ett tag kvar till äggplock så du ska se att det blir fler :) Huvudsaken är ju att det är bra kvalitet istället för kvantitet..

  • Ccilla

    [quote=76298777][quote-nick]Mollan79 skrev 2016-02-03 13:35:21 följande:[/quote-nick]Grattis Ccilla till lyckat äggplock :) Jag lämnade blodprov imorse och ska nu höja dosen fr 400 till 450 menopur, lite nervös att det inte händer nåt och att de ber oss avbryta efter vul på fredag.. Att jag ska vara så svårstimulerad :( Hur går det för er andra, vi är ju ganska många som sprutar för fullt :) Kram på er![/ Tack :) Det låter som en väldigt hög dos.. Jag har ju haft gonal f först 150 sen 175. Håller tummarna att det går bra gör dig! Kram

  • Ccilla

    Detta är första försöket för oss så har ingenting att jämföra med. Har åldern emot mig.. Frågade om att sätta in två men jag hade cellförändringar för några år sen så då vill dom inte pga för tidig födsel. Har haft två missfall innan varav ett ett utomkveds. Har bestämt mig stt det här kommer att gå bra!!

  • Ccilla

    Idag ringde dom från kliniken och sa att alla 5 äggen har blivit befruktade :) Dom vill odla vidare och blir insättning på måndag istället för imorgon.

  • Ccilla

    Det var inte så farligt som jag trodde! Fick bara lokalbedövning. Klart det kändes men har känt värre smärta.Det gick jätte fort! Nu efteråt är det rejält svullet och hugger lite. Är som kraftig mensvärk.

  • Ccilla

    Engsan jag förstår dig! Men du får lite morfin med så det kommer inte att kännas:) Lycka till på ultraljudet! Tack Mariana 79:)

  • Ccilla

    Jag hoppas det bådar gott att odla 5 dagar! Kan inte så mycket om det.. Läst lire men finns så mycket på nätet. Många olika bud på vad som är bra och inte.

Svar på tråden någon som börjar med ivf nu i månadsskiftet jan/feb som vill följas?