• Ccilla

    någon som börjar med ivf nu i månadsskiftet jan/feb som vill följas?

    Hej!

    Jag är inne på min tredje sprutdag med gonal f. På fredag är först ultraljudet. Detta är första försöket så det är väldigt nervöst! Jag är 42 år fick ett missfall i höstas och ett utomkveds året innan. Hoppas hoppas att set blir bra denna gången! Klockan tickar..

  • Ccilla

    Spännande att följa er! Jag ligger ju lite före er andra.. Så fråga på om ni undrar nåt :)

  • Ccilla

    [quote=76273910][quote-nick]engsan skrev 2016-01-27 09:58:24 följande:[/quote-nick]


    Ccilla skrev 2016-01-27 08:21:34 följande:
    Spännande att följa er! Jag ligger ju lite före er andra.. Så fråga på om ni undrar nåt :)
    Jag börjar med sprutorna på fredag och nästa vecka på onsdag och fredag blir det ultraljud! Jätte spännande! Har du kännt av sprutorna något? Alltså typ nå biverkningar?[/ Ja känner av litegrann. Svullen vid livmodern, svettningar, huvudvärk. Kan ju vara lite stress inblandat med.. Trodde aldrig att jag skulle klara sprutorna själv med det går galant! Har en som ska hjälpa mig om det inte går.. imorgon lägger jag till nästa spruta!
  • Ccilla
    engsan skrev 2016-01-29 21:08:23 följande:
    Då var första sprutan menopur tagen! Fy jag tyckte det var jobbigt! Började må illa, blev ledsen och höll på svimma men nu är det gjort och det var inte minsta hemskt egentligen, gjorde ju inte ont eller så. Men det kändes obehagligt att göra det själv! Nu vet jag hur det känns och det lär gå mkt bättre i morgon! Fjantig jag känner mig!

    Förstår dig! Var likadant för mig! Är fruktansvärt stolt över mig själv stt jag gör det :) Klapp på axeln till oss!
  • Ccilla

    Har varit och tagit första ultraljudet idag. 6 st äggblåsor och flera små. Allt ser bra ut men vill att dom små ska växa till sig så ökar dosen på sprutan. Måndag nästa ultraljud :)

  • Ccilla

    Idag var det andra ultraljudet, 7 äggblåsor på högra och tre på andra. Så nu blir det äggplock på onsdag :) jag är allt bra nervös inför detta då jag inte tål morfin. Hoppas lokalbedövningen verkar bra!

  • Ccilla

    Mellan 6-12 äggblåsor förstod jag det som att dom ville att det ska vara. Blir nog inte mycket sömn denna natten.. Lite nervös.. Tack engsan :) Lycka till på ultraljudet!

  • Ccilla

    [quote=76294743][quote-nick]Mariana79 skrev 2016-02-02 11:51:39 följande:[/quote-nick]4 dagars sprutande med menopur. Idag tillför jag även orgapuran.... känner inte mycket. Humöret sviktar lite och känner lite i äggledarna på kvällen... tänk om jag har för liten dos och inget händer där inne.... :/ Hur känner ni andra? Kram![/ Tyckte jag kände mer efter jag lade till andra sprutan. Spänt och svullet över magen och lite mensvärksaktigt.. Men inte så jätte mycket. Humöret.. Stackars sambon! Men då så har jag precis slutat snusa med.. Igår tog jag sista sprutan. Efter första ultraljudet så ändrade dom dosen till lite högre så dom har nog koll:)

  • Ccilla
    engsan skrev 2016-02-03 11:22:36 följande:
    Lite besviken efter första ultrat, bara en större blåsa på 15 mm och sedan bara små, ca 6-8mm! Ni som redan gjort första ultrat, hur såg det ut?

    Jag hade några fler. Dom reglerade inte upp dosen på sprutan?
Svar på tråden någon som börjar med ivf nu i månadsskiftet jan/feb som vill följas?