• Anonym (Morr)

    Klampar man in i någons badrum?!

    Vill börja med att säga att jag är en väldigt privat person som aldrig har visat mig naken eller ens halvnaken inför andra och det vet "gärningsmannen" om. I min familj har vi aldrig visat oss nakna för varandra hur som helst och jag och mina föräldrar har inte sett varandra nakna sen jag var runt 7 år.

    Min morsa hälsade på och skulle åka hem men jag frågade innan om jag skulle hinna duscha innan hon åkte. Inga problem, svarade hon så jag ställer mig i duschen. Mitt badrum kommer man bara till genom att gå igenom mitt sovrum så det är inte ute i någon allmän hall. Man måste gå in i mitt sovrum, svänga och gå igenom en walk in closet och sen kommer mitt badrum. Jag hade dragit igen dörrarna men lämnat en glipa på 20 cm i mitten så att min katt skulle kunna gå in och ut för annars krafsar han på dörren och skriker. Men igenom den glipan så ser man rakt in i duschen som är av glas. Jag trodde inte att jag skulle behöva stänga dörrarna eftersom att jag förväntade mig lite respekt när hon vet att jag duschar men drog iaf nästan igen dörrarna helt som sagt.

    Nåväl, jag står och duschar i godan ro när hon plötsligt står utanför dörrarna/glipan och säger att hon ska åka hem nu. Jag sa argt åt henne att gå därifrån för jag blev så förbannad över den totala bristen på respekt. Jag hade frågat om jag hinner duscha och hon sa ja. Hon hade inte bråttom nånstans och stannade en halvtimme iaf efter att jag hade duschat och det var ingen nödsituation ute i huset. Vad fan går man in i någons rum/badrum då för när man vet att personen duschar och är privat av sig dessutom?! Skrikandes

    När jag kom ut och sa att det där är fan inte okej så blev jag hånad och jämförd med min brorsdotter på 14 år som inte heller låter någon se på när hon byter om och duschar och gliringarna fortsatte med löjliga kommentarer som att hon minsann böt blöjor på mig när jag var bebis och att jag är fjantig och det ena och det andra. Men att någon har sett mig naken som bebis är inte det samma som att se mig naken som vuxen! Och det är väl för fan jag som bestämmer om någon ska få se mig naken eller inte?! Är jag inte komfortabel med det så är jag inte det och hon har fan ingen rätt att dundra in i mitt badrum för att säga att hon ska åka när hon inte har bråttom och dessutom har sagt att jag kan duscha först.

    Jag hatar verkligen när folk är respektlösa!

    Och eftersom att det här är Familjeliv så vet jag att jag kommer få påhopp om att jag är löjlig men jag står fast vid att man själv ska få bestämma vem som ska få se en naken eller inte och att det hon gjorde inte är okej. Hur ser ni (som inte är nudister Tungan ute ) på saken?

  • Svar på tråden Klampar man in i någons badrum?!
  • Anonym (Absolut)

    Jag hade inte heller varit bekväm i situationen. Men det är mest för att jag är så äckligt jävla det så jag vill inte äckla någon med allt fett.

    Jag är ändå uppvuxen med finskt bastubad där alla är nakna. Skyler man sig med en handduk eller liknande är man konstig..

  • Anonym (Absolut)
    Anonym (Absolut) skrev 2016-02-06 08:55:03 följande:

    Jag hade inte heller varit bekväm i situationen. Men det är mest för att jag är så äckligt jävla det så jag vill inte äckla någon med allt fett.

    Jag är ändå uppvuxen med finskt bastubad där alla är nakna. Skyler man sig med en handduk eller liknande är man konstig..


    Fet ska det givetvis stå...inte det. Äckligt jävla FET...

    Näääär ska familjeliv göra så att man kan redigera sina inlägg. Alla andra forum tillåter det ju åtminstone i en kvart efter man postat inlägg....aldrig varit med om något annat forum som inte tillåter redigering....
  • Anonym (M)

    Själv tycker jag att det är märkligt att lämna dörren öppen om man absolut inte vill att någon ska kika in. Jag tolkar en stängd dörr som att man ska hålla sig borta och en dörr på glänt som att det är okej att sticka in näsan om man vill något. Däremot var det ju märkligt att din mamma först sagt att hon skulle stanna tills du duschat klart, sedan sade att hon skulle åka, och så ändå stannade kvar. Hon verkar inte vara så bra på att planera...

  • Anonym (bbbb)

    Fast klampade IN i ditt badrum gjorde din mamma inte. Hon stod utanför och sa en kort mening genom dörrspringan. Viss skillnad.

    Jag kan förvisso förstå att du inte vill visa dig naken för din mamma, jag känner likadant inför min mor. Men att rusa ut och säga "det där är för fan inte okej" bara för att din mamma ställer sig utanför din badrumsdörr och säger att hon ska gå - det är då något av en överreaktion från din sida. Du hade kunnat vända ryggen till och prata över axeln, då hade din mor bara sett din ryggtavla och baken och det är då bara knappt mer än vad du visar när du badar i bikini på en offentlig strand. Man kan dessutom prata genom en dörrspringa utan att titta igenom den, så din mor såg kanske ingenting alls av dig i duschen. Varpå din reaktion blir ännu konstigare i hennes ögon. Sedan gjorde hon fel när hon hånade dig, det tycker jag! Men jag antar att hon kände sig typ beskylld för att vara en fluktare och nästintill pervers mor som smygtittar på sitt barn - och då blir hennes reaktion på dina ord också onödigt stark.

    Om hon, som du skriver i din trådstart, bokstavligen "dundrat IN i ditt badrum" och typ ställt sig vid duschkabinen för att snacka, då hade jag förstått din reaktion absolut. Men hon stod utanför en nästan stängd dörr... Du överreagerade. Hon gjorde fel som hånade dig. Tycker jag.

  • Mandy01

    Jag tycker att du överdriver med tanke på att du hade kunnat undvika situationen helt om det är så känsligt. Vad jag förstår gick hon inte in i badrummet utan stod utanför. Du säger att du lämnade dörren öppen pga katten - du tror inte att din mamma hade kunnat ta hand om katten där utanför medan du duschade? Varför duschar du ens innan hon ska gå när du visste att hon skulle gå inom kort? Jag menar, spendera tid med henne och duscha istället när hon går om det är så känsligt. Jag tycker att du orsakade situationen själv faktiskt.

  • Bibbidi

    Men din mamma gick ju inte in i ditt badrum? Du skriver ju att hon stod utanför och sa pratade genom glipan i dörren. Om jag inte har missförstått din text så tycker jag inte att hon har gjort någonting fel och tycker inte du hade behövt bli arg.


    ♪ Bibbidi-Bobbidi-Boo ♫
  • Anonym (Kajsa)

    Missvisande rubrik. Hon klampade inte in i ditt badrum. Hon stod utanför.

    Stäng om dig om du inte vill att någon ska se. Hur länge duschade du, eftersom katten inte kan klara sig själv den stunden? Tar du katten med dig på jobbet?

  • Anonym (Tidelag inte bra)

    Stäng och lås om dig, alternativt sluta onanera i duschen så att du klarar av att vara på din vakt. Jag vet, just i orgasmögonblicket är man lite dimmig.

    Kattfan överlever förresten en kvart utan ditt sällskap. Låt den skrika och krafsa en stund. (För övrigt tycker jag inte katten hör hemma alls i badrummet, det är inte hygieniskt. Och särskilt om man håller på och är privat! Kan nästan räknas som tidelag. Man bör förskona djuren nakna, snuskigheter!)

  • Anonym (Tidelag inte bra)

    Jag håller med! Dags för en redigeringsfunktion FL!

    Lite OT. Ursäkta för det.


    Anonym (Absolut) skrev 2016-02-06 08:57:43 följande:

    Fet ska det givetvis stå...inte det. Äckligt jävla FET...

    Näääär ska familjeliv göra så att man kan redigera sina inlägg. Alla andra forum tillåter det ju åtminstone i en kvart efter man postat inlägg....aldrig varit med om något annat forum som inte tillåter redigering....


  • Anonym (Duschen)

    Kunde du inte ha duschat efter att din mamma åkt? Jag skulle ha väntat och gjort det sen i lugn och ro.

Svar på tråden Klampar man in i någons badrum?!