Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    Sexfantasier om partnern

    Jag fantiserar om att se min partner ha sex med en annan man när jag är med.  Tungan uteLigger också nån njutning där att jag vill se en annan man bli kåt på henne - så där riktigt kåt som jag sällan är själv nuförtiden. Det är väl lite cuckoldfantasier egentligen.. Jag tror inte det kommer att hända, men jag håller fantasin levande och kan inte släppa tanken. Och hintar lite om det så hon ska förstå att jag tänder på det.

    En fantasi som iaf äntligen blev av är att hon verkligen lärt sig uppskatta när jag leker med en dildo i henne samtidigt som jag smeker..  Det där med sexleksaker var en tröskel som hon iaf nästan kommit över. Solig

  • Anders 386
    Anonym (hm) skrev 2016-02-10 11:08:50 följande:

    Förstår inte varför alla vill se sin fru/man ha sex med någon annan. Skulle vara extremt jobbigt att se min kvinna ha sex med någon annan och tror aldrig jag skulle kunna komma över det. Bilderna skulle etsa sig fast i hjärnan för alltid.

    ...........


    Nej, man fattar ju liksom inte själv varför man går igång på en viss grej. Man måste lära sig att leva med sig själv, kan vara knepigt ibland. Skrattande

    Jag har alltid haft den där trekantsfantasin - men fram tills för några år sedan hade inte jag heller klarat av det utan att bli väldigt svartsjuk. Men man ändrar sig med åren. Men jag tror också att det kan vara så att svartsjukan blir en "kick" för vissa som på nåt sätt förstärker det som händer.
Svar på tråden Sexfantasier om partnern