Inlägg från: PierreDabrunst |Visa alla inlägg
  • PierreDabrunst

    Hur vinner jag tillbaka mitt ex?

    Hej.  Jag har ett gigantiskt problem...

    Jag och mitt ex gjorde slut för ca en vecka sen nu, det var hon som ville bryta.
    Vi hade ett bra förhållade, vi bråkade aldrig, gick på stan med varandra, gjorde saker med varandra.  Hon sov hos mig ca 4 dagar i veckan då hon fortfarande bor hemma och jag bor själv, men vi var inte redo att flytta ihop just för tillfället.

    Det gick just över 6 månader innan hon gjorde slut, men vi fortsatte som goda vänner, så vi har inte strupit kontakten och kan fortfarande gå och fika på stan etc som förut.  Men hon gjorde slut pga att det var för stökigt hemma hos mig.  Jag insåg inte det förän hon gjorde slut och sa det 2 dagar senare via telefon.

    Jag har visat henne att jag har städat och håller det städat och gjort massor av saker för att försöka få henne tillbaka, men inget har funkat än så länge.

    Hon är väldigt deprimerad över en massa saker utöver att vi gjorde slut, så hin har i princip "gått under jorden".  Hon far på jobbet och jobbar, åker sen hem och är i princip onårbar.  Jag ringer till hon och kollar hur det är med hon eftersom vi fortfarande är goda vänner, men hon svarar inte hälften av gångerna och de andra är hon allmänt irriterad på allt och alla runt om kring.

    Nu säger hon att hon aldrig mer ska ha ett förhållande av någon form, bara vara med kompisar, gå på krogen och leva livet och hon säger att hon bara ger sina killar en chans och hon aldrig går tillbaka till ett ex.

    Jag respekterar hon men jag tänker inte ge upp i första taget.  Jag älskar hon mer än jag älskar mig själv och kommer alltid att göra det.

    Är det någon som har förslag på hur jag kan göra för att få henne tillbaka?
    Jag är beredd på att göra vad som helst, om det så handlar om att gå 4 mil dit hon bor mitt i natten med blommor i handen.
    Kommer dock inte köpa henne en bil eller eget hus, men jag tror du fattar vinkeln.

    Snälla hjälp mig, jag håller på att tappa förståndet snart...

Svar på tråden Hur vinner jag tillbaka mitt ex?