• Anonym (man)

    Hur vinner jag tillbaka mitt ex?

    Ni kanske har olika syn på ert förhållande, om hon hade tyckt det var så bra som du tycker så hade hon antagligen inte gjort slut. Sen hänger inte allt på hur förhållandet var, ibland tröttnar man bara på varandras personligheter, förhållandet fungerar bra i sig men man irriterar sig över vissa saker hos den andra eller tappar helt enkelt känslorna för varandra...

    Man kan inte tvinga människor att älska en, ville de inte så får man acceptera det, kärlek kan man inte bara trolla fram på kommando eller köpa det, det är något som måste komma av sig självt. Mao, om hon inte längre älskar dig så spelar det ingen roll vad du gör, att överösa henne med presenter funkar bara på film ch ärligt talat, vill du ha en tjej som bara är med dig för att du köper saker till henne?

    Det enda du kan göra är att förklara för henne vad du känner, sen är det upp till henna att välja. Men försök inte att köpa dig till kärlek det fungerar inte, och var inte som ett plåster på henne det är bara creepy, förklara vad du känner och ge henne utrymme och tid, vill hon inte så får du helt enkelt acceptera det.

  • Anonym (man)
    PierreDabrust skrev 2016-02-09 21:07:50 följande:

    Jag vill tillbaka till mitt ex pga att jag fortfarande har extremt kraftiga känslor för henne.  Jag vet att många säger i princip "skit i henne, leta någon ny", men dom som säger det har uppenbarligen inte fattat vad äkta kärlek är.

    Jag vill ha tillbaka henne mer än något annat.
    Jag är 20, hon blir 24 nu i Juni.


    Tror snarare att du är för ung och saknar erfarenhet för att för att förstå vad kärlek är, kärlek är inte filmkärleken du pratar om, det du pratar om är förälskelse och det är inte samma sak som kärlek, det är bara en liten och ganska kort del av begreppet kärlek som är något mycket djupare, något som växer sig starkare år för år men som måste vårdas för att växa, som ett träd.

    Det folk försöker varna dig för är att du är så besatt och förblindad av dina känslor att du inte förstår att det här handlar inte om vad DU känner utan om vad ni BÅDA känner, det spelar ingen roll hur mycket DU älskar henne, HON måste känna likadant och det är det inte så säkert att hon gör eftersom hon gjorde slut med dig. Det är något som återstår att se, men det kommer du aldrig få reda på om du kväver eller skrämmer bort henne genom att vara för påstridig. förklara vad du känner men ge henne utrymme och tid.

    Att acceptera förluster, att lära sig hantera starka känslor är en del av att bli vuxen och det är inget du kan läsa dig till det är något du måste genomleva, ingen kan lära dig hur något känns du måste uppleva det för att förstå. Så snälla TS försök se lite längre än dina känslor. Gör ett tankeexperiment för att försöka få lite distans till dina känslor och tänka rationellt (så gott det går). Föreställ dig att du är din bästa kompis och tjejen kompisens tjej, vilka råd skulle du ge honom?
Svar på tråden Hur vinner jag tillbaka mitt ex?