• Anonym (jadu)

    Hur vinner jag tillbaka mitt ex?

    Om du nu älskar henne så mycket så undrar jag varför du inte ändrade det hon tyckte var viktigt förrän efteråt när du fick konsekvenser som var jobbiga för dig? Typ som en sån enkel grej som att börja städa...

  • Anonym (jadu)
    PierreDabrust skrev 2016-02-09 22:00:54 följande:
    Jag insåg inte mitt "beteende" förrän hon gjorde slut med mig pga det.  Jag var korkad som inte såg det och jag ångrar det nå så fruktansvärt.
    Jag jobbar just nu på att vinna henne tillbaka på alla sätt jag möjligtvis kan och kan tänka på.  Jag är beredd att gå 4 mil dit hon bor bara för att visa det, men jag vet inte om hon inser hur mycket jag vill ha henne tillbaka, jag måste hitta ett sätt att visa det på, utan att framstå som en stalker.
    Ja det är ju lite tråkigt för alla partners som "inte inser förrän det var för sent" att följden av att man struntar i den andres önskningar faktiskt kan leda till att det tar slut. Och att man självklart "kommer att ändra sig och göra allt bättre", men man gör inte det förrän man får den ultimata konsekvensen. Då förmedlar man dessvärre för den andra att hens känslor inte är tillräckligt viktiga att ta hänsyn till förrän det blir jobbigt för en själv. En sån person är inte rolig att vara tillsammans med.
Svar på tråden Hur vinner jag tillbaka mitt ex?